Galatasaray'ın Borcu Açıklandı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
12438994_1072903802798863_7225291427163333070_n.jpg

Sarı-kırmızılı kulübün, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar yönetimindeki mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı, Galatasaray Adası’nda başladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu toplantıda, saygı duruşunun ardından gündem maddelerinin okunmasıyla olağan divan kurulu başlayacak ve ardından kongre üyelerinin açıklamalarının ardından, Başkan Özbek genel bir açıklama yapacak.

Galatasaray'ın olağan divan kurulu toplantısında toplam borcu 1 milyar 494 milyon TL olarak açıklandı.

Borç-alacak farkı ise 970 milyon TL (327 milyon dolar) olarak açıklandı.

İHA

Son düzenleme:
Ortak kani , konusmalari dinledigim kadariyla (bugunkune gidemedim ,tv den takip ediyorum) , sportif basari vs her konu dondurulup rafa kaldirilmali , tek onemli ve odaklanilmasi gereken sey butce ve mali durum olmali seklinde

GSTV de daha uzun uzun devam eder konusmalar , imkani olan acip izlesin

Masallah. Satin kulubu, hem borctan hem dinozorlardan hemde su gereksiz uyelerden kurtulalim

Son düzenleme:
Transfer yapma, oyunculara maas ödeme, o bütceyi kisacagim bu bütceyi kisacagim de, ama borc yine de artsin.

Eyvallah Dursun. Bir de önceligimiz mali durum diyordun. Bu kafayla borc kapatmayi hedeflemek de cok güzel.

bu herifler bir b.k cozemez
bosuna konusuyolar iste canlari sikildigindan

Kasim 2015 de borc 995 diye aciklanmamismiydi?

Ne bok yediniz de 500 Milyon TL artti bu rakam?

Ortak kani , konusmalari dinledigim kadariyla (bugunkune gidemedim ,tv den takip ediyorum) , sportif basari vs her konu dondurulup rafa kaldirilmali , tek onemli ve odaklanilmasi gereken sey butce ve mali durum olmali seklinde

GSTV de daha uzun uzun devam eder konusmalar , imkani olan acip izlesin

34 yasinda divan üyesi de mi oldun? :asd22:

GSde kongre yok ve kongre üyesisin ayni zamanda. İlginc. :asd22:

Yil sonu 2 milyar i bulur, iyi yoldayiz..

taraftar olarak bizi zerre alakadar etmeyen durumdur..

borç var transfer yok diyorsanız ben de kombineyi nah alır, kafanıza bileziği geçiririm..

bu durumu büyüyerek çözemeyecekse mevcut yönetim defolur gider.. çözecek olan gelir

En basitinden CL'ye gidemeyip nasıl borç kapatacaksın? Bu takım sahada kazanmak zorunda, tribündür mağazadır bu gelirleri diri tutmak zorunda.

carol linnesler gibiler getirilip az maaş verilerek avrupasız seneleri geçirmeye çalışacağız.

34 yasinda divan üyesi de mi oldun? :asd22:

GSde kongre yok ve kongre üyesisin ayni zamanda. İlginc. :asd22:

Nereden cikti ben divan kurulu uyesi miyim dedim ? 2004 uyesiyim ben , 12 sene var daha divana

Ama izleyici olarak her uye katilabiliyor , ben de cogunlukla giderim ,onu kast ettim

Kuculurek sorunu cozeriz diyenlere, bos stadda maclari oynamaya devam. Ben ''kucuk'' Galatasaray taraftarligi yapmam, iyi gunde kotu gunde takimi desteklerim ama biz bilerek hedefsiz bir camia olacaksak size bol sanslar.

Bunlar sportif basari gelmeden finansal sorun cozulur diyorlarsa cidden beyin yok bunlarda. Sen para kazanmadan, sportif basari olmadan bunu nasil becercen? Gelirler azalinca borc bitiyor zannediyorlar gercekten yazik.

Son düzenleme:
Her divan kurulunda bu son bolumde soz alanlar , hep ayni tarz

1954 yilinda bilmem kim abimizle , o zamanlar kopru yok ,karakoyde beraber vapur bekler, formalarimizi soba kenarinda kuruturduk , adada esya piyangolari yapilirdi ...

50 sene evvelki anilarini cok lazimmis gibi anlatmaya cikiyorlar

liseli dinazorların çaldığı paralar bunlar eninde sonunda kulübü satacaklar sıkıştıklarında

19 yasindaki oyuncularin sakal birakmasi ve gol sevinclerini alt alta ust uste yasamalari konusu konusuluyor

Batidan futbolcu almak zorunda degiliz , kalede muslera olmasaydi 150-200 civari gol yerdik

gurcistanda iyi futbolcular var

su anki konusmadan bir demet

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt