Galatasaray'ın Borcu Açıklandı!

Yazık.Sen kalk mali yapıyı düzelticem de sportif başarı zaten hak getire.
Utamadan biz Galatasaray için çalışıyoruz de borç artsın transfer yapma borç yine artsın baskette küçül borç yine artık mantıklı izahatı yok bunun.

Yönetim istifa.Pamuk eller cebe yoksa klübü kayyuma götürecekler bir rivamız var onuda bu dursun denen puşta yedirmezler işallah

dursun tekrar cikti

ciddi alkis var salonda

Son düzenleme:
Allah akil fikir versin.

Iste böyle gerizekali adamlarin elinde bu kulüp.

Bosuna mazota ve ucak biletlerine para vermesinler diyorlarmis, Gurcistan Azerbeycan daha yakinmis :D hahaha..

Su adami bir kasik suda bogasim var.

Kamyoncu dernegine bile baskan secilmeyecek bir süperzekaliyi koskoca Galatasaray'a baskan yaptilar.

Utaniyorum bu herifin Galatasaray baskani olmasindan. Lanet olsun hain.

Ama Aysal batirmisti kulübü ya :D

Sportif basari olmadigi halde borc artiyor. Aysal döneminde sportif basari olmasina ragmen artiyordu, kabul. Kim neyi batiriyor ortada. Prestij denen bi halt kalmadi.

Kupayi göstermek icin konusmaya cikti Allahin cezasi herif.

su konusan tiplere bak utanc kaynagi,en genci 80 yasinda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Simdi konusan adam her an gidebilir gibi duruyor orada.

Eurocup'a "U-cup" mi dedi ben mi yanlis duydum

İnş borç dahada artar ve satmak zorunda kalırlar kulübü liseli dinazorlar başka türlü kurtuluş yok

Su tiplere bak ya.

Ne anlatiyorsun sen orada dayi? Iki lafi bir araya getiremeyen herifleri podyuma cikartiyorlar.

ilginc bisey oluyo mu
en son gunes gozluklu bi amca 1950lerden soz ediyordu

Su tiplere bak ya.

Ne anlatiyorsun sen orada dayi? Iki lafi bir araya getiremeyen herifleri podyuma cikartiyorlar.

Kursu diyelim ..

Bu dilekler bolumu hep boyle oluyor , simdi bir bolum yan koridorda ikramlardan aliyorlardir ,kuru pasta ,ekler ve bilimum icmelik seyler vb.

Sonra onlar iceri girer , digerleri koridora gider , boyle biter toplanti

bu beceriksizler ünal aysala laf sokuyor da sürekli kendileri de borcu sürekli arttırıyor. hem transfer yapma hem takım başarılı olmasın bi de üstüne yine milyonlarca lira zarar et o zaman ne diye aysala laf atıyorsunuz sürekli kendi halinize baksanıza aysal zamanında en azından başarıve kaliteli bi kadro vardı.

Divan kurulunda konuşan üye İbrahim Göknar: "Sportif başarı bir müddet duracak. Biz bütçemizi düzelteceğiz.

:red:

Geri
Üst Alt