Galatasaray'ın Borcu Açıklandı!

Allahın cezaları.

Itoglu itler koskoca kulübün icine ettiler.

huzurevinde olmasi gereken tipler milyonlar degerinde kulübü yönetiyorlar :red:

Şu an yıkılır inşallah orası.

hala insaat yapmaktan bahsediyo itoglu it
milletin isi gucu yok ustuste basket voleybol futbol maci izleyecek, he he

Lana damlar niye basketle futbol maçlarını aynı güne koysunlar. Keza maçlar hafta içi oynanıyor bazen neyin kafasını yaşıyorsun sen be adam

GS batti artik, bu durumdan cikamazlar. GSnin Bjk gibi kücülme lüksü yoktu. Momentumu bir kez daha kaybettik, bu saatten sonra düzelmesi imkansiz. Gelecek yil takimin geliri bile yok. Gelecek yil 2 milyar TLyi rahat gecer.

Diger konuda Bjkyi öven üyeler vardi. Bjknin borcu 400 milyondu. Bizim 2011 borcumuz yüzde 12 faizli 320 milyon dolardi. Bjknin borcu sanirim 1.5 milyar ve her yil 150 milyon faiz ödüyorlar. Biz Bjk gibi kücülsek, bizim borcumuz simdiden 1 milyar dolari gecmisti. Bizim kücülme lüksümüz yoktu, kücüldük ve bu saatten sonra bu durumu düzeltmeyi imkansiz görüyorum.Simdi Bjkdeki durumun bir benzeri biz de yasanacak. 400 milyondan 1.5 milyara yükselen borc, bizde de cok fazla artacak. Üstelik faiz ve kur sorunu daha da büyüdü.

Sportif basari olmadan borcu nasil ödeyeceksin? Gelirler zaten sportif basariyla orantili. Sportif basari olmadan borc, daha fazla artar. Polat ve Dursun dönemi gibi.

Bu arada haberiniz olsun, Sinan gibi Adem de GSli degil.

GS batti artik, bu durumdan cikamazlar. GSnin Bjk gibi kücülme lüksü yoktu. Momentumu bir kez daha kaybettik, bu saatten sonra düzelmesi imkansiz. Gelecek yil takimin geliri bile yok. Gelecek yil 2 milyar TLyi rahat gecer.

Diger konuda Bjkyi öven üyeler vardi. Bjknin borcu 400 milyondu. Bizim 2011 borcumuz yüzde 12 faizli 320 milyon dolardi. Bjknin borcu sanirim 1.5 milyar ve her yil 150 milyon faiz ödüyorlar. Biz Bjk gibi kücülsek, bizim borcumuz simdiden 1 milyar dolari gecmisti. Bizim kücülme lüksümüz yoktu, kücüldük ve bu saatten sonra bu durumu düzeltmeyi imkansiz görüyorum.Simdi Bjkdeki durumun bir benzeri biz de yasanacak. 400 milyondan 1.5 milyara yükselen borc, bizde de cok fazla artacak. Üstelik faiz ve kur sorunu daha da büyüdü.

Sportif basari olmadan borcu nasil ödeyeceksin? Gelirler zaten sportif basariyla orantili. Sportif basari olmadan borc, daha fazla artar. Polat ve Dursun dönemi gibi.

sen de kerem baransın onu napacaz

tayip i günahım kadar sevmem ama şu liseyi kapatsın her oyumu veririm bir tek o yapar bu işi

Kurula bomba düsse acaba bu kulübün düzlüge cikmasi icin iyi bir adim olur mu.

Bencede artık ciddi radikal kararlar hariç bence Galatasaray batmıştır. Bu durumdan kurtulamayız gibi geliyor bana.

Yazık ettiler Galatasaray'ımıza...

Sent from my iPhone using Tapatalk

basari para harcamakla mi geliyor
gulunc
2013-2014te neden babayi aldik o zaman

Geri
Üst Alt