Galatasaray'ın Borcu Açıklandı!

3-4 yil sampiyonluk hayal

Canaydin-Polat dönemine döndük

CiLP2m-XEAA_EdN.jpg:large

Yönetim fahri iş olduğu için sıkıntılıdır diyor.Yeni gelen zor bir işmiş bütün konuşmaları bunu bilerek yapalım diyor.
Klüp divanı başkanından özür diledi yönetimde idarede tavizsiz ama kürsü özgürlüğünde sonsuz divan yönetimini sanat haline getirmiş dileği hizmetlerin devamıymış

2.Teşekkür Hayri Kozağa imiş Hayriyide yaladı Skılmaya başlamış aynı şeyler söyleniyormuş 2 lafı kimse bir araya getiremiyor standart gelir ile klüp borcu ödeyemeyiz diyor bundan kurtulmak lazım öneri diyor klüp mal varlıklarının en çok para eden kesimi hemen satılmalıymış elde edilen parayla bizi zorlayan borç ödenmeliymiş.

ulan .... ünal rivayı satalım dediğinde röööööööööööööööööööö yapıyordunuz yalaka köpekler şerefsizler.

o da yanlis, foruma hakim olan yuksek maasli oyuncu oynatmayinca basarili olunmaz temasi da yanlis

Aga olay yüksek maas degil ki. Adamlar gelir gelmez bir maddi durumlara önem verecegiz dedi.

Illa seyini cikarmaya gerek yok transfer yaparken. Yazin Ibrahimovic olayi tabi ki cok ucuktu, kendini kaptirdi millet gerek yokken. Ama halihazirda mesela dolu bonservissiz adam da vardi piyasada. Simdi illa Konoplyanka dan falan bahsetmiyorum tabi ki.

Ikisini bir arada götürmek de var, adam akilli arastirma yapip düsük maliyetli transferler yapmak öyle cok da zor birsey degil. En basiti daha ligde TFF'nin galibiyet primlerini bile alamiyoruz mac kazanamadigimiz icin.

Eldeki en pahalı yeri satalım diyip kapan parayla rivaya yüklenelim neyin kafası lan nereyi satıyoruz rivadan değerli haberimiz yok

Kulubu satin iste herkes bir oohh ceksin, yada kayyum a gidelim.

Daha bu öglen dedim önümüzdeki 2-3 seneyi simdiden unutun diye.

Borç azalmış bu arada.

Kasım 2015: "Kulübün yıllık zararının toplam 216,2 milyon lira olduğunu kaydeden Demir, konsolide borç alacak farkının 995 milyon lira (327 milyon dolar) olarak gerçekleştiğini aktardı."

Mayıs 2016: "Borç-alacak farkı ise 970 milyon TL (327 milyon dolar) olarak açıklandı."

Zengin bir yabancı futbolsever bizi bu zulümden kurtarsın.

su kulubu satma mekanigi nasil isleyecek
biri hisseleri toplayacak ustune borclari odeyecek ve yeniden takim kuracak oyle mi

Sarıkaya, kulübün borcunun 31 Aralık 2015’ten 31 Mart 2016 arasındaki 3 aylık dönemde 1 milyar 499 milyon liradan (516 milyon dolar) 1 milyar 494 milyon liraya (527 milyon dolar) düştüğünü kaydetti. İsmail Sarıkaya, kulübün alacaklarının 524 milyon lira (185 milyon dolar) olduğunu belirtti.

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, borç alacak farkının ise 963 milyon liradan (331 milyon dolar) 970 milyon liraya (342 milyon dolar) yükseldiğini aktardı. Sarıkaya, borçlardaki artışın nedeninin dolar kurundaki yükseliş olduğunu vurguladı.

Sarıkaya, 31 Aralık 2015’ten 31 Mart 2016 arasındaki 3 aylık süreçte banka kredilerinin 676 milyon liradan, 687 milyon liraya çıktığını dile getirdi. Bütçe hakkında da bilgi veren İsmail Sarıkaya, 24 milyon 942 bin lira şeklinde bütçelenen gelirin, 10,7 milyon lira eksikle 14 milyon 201 bin lira olarak gerçekleştiğini söyledi. Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi, 30 milyon 824 bin lira olarak bütçelenen giderlerin ise 761 bin lira farkla 31 milyon 585 bin lira şeklinde oluştuğunu aktardı.

O demin konusan adam ne dedi öyle ya Podolski hakkinda :D

ALDIĞI tek kupa eurocup u getirmiş kürsüye tarihte hiç bir Galatasaray başkanı bunu yapmamıştır.
İşte bu yönetim bu kadar ezik ve vizyonsuzdur

Geri
Üst Alt