Galatasaray’ın Devler Ligi Kadrosu!

O değilde bu anderlecht harbiden ne geç takım lan 28 kişi kadro gözküyo sadece 7kişi 25 yaşıdna fazla.. Kaleciler hariç 26 yaş üstü 2 kişi biri zaten oynamıyo.. Çüşş bizim genç umut g 24 yaşında

Kalitesi var ama biz koraya o tercübe kazandıracak kulüp değiliz.

Semih, bülent korkmazlar camia ve ülke içinden olduğu gibi çok extrem örnekler.

Bu yaşdaki bir stopere bukadar önemli camiada hiç bir hoca şans vermez kolay kolay.

Bende vermem ve destekliyorumda hocayı bu kararından dolayı.

Semih ilede kıyaslanamaz. Koray kim? Semih şampionlar liginde son 8eve 16ya kalmış bahko stoperi.

Tercübesi ile korayı ezer geçer. Almanya alt yapısı var diye korayı beckenbauer yaptık.

Dortmund pek fazla güvenmediki yoladı. Gençlerini kolay kolay satan değil, oynatan bir kulüp.

Yinedd evet 7 milyonluk madde koydurdular belki gelişir diye. Belkide gelişir ama şu an sadece alt yapısı almanyada olan acemi , yetenekli az çok, korkak bir genç stoper.

Tamam güzel diyorsunda Semih'e de F. Terim şans verdiğinde onunda tecrübesi yoktu oynaya oynaya tecrübe kazandı Semihten komple iyi bir stoper demiyorum tabiki öyle bi kıyaslama yapmam ama kesicilik özelliği daha iyi bana göre. Semihte bir sene düzenli olarak forma giydiği için bu kadar iyi bir stoper oldu bence bu kadar önemli bir camia olmamıza rağmen yabancı sınırlaması olan bir ligde oynadığımız için tüm lig maçlarında olmasa bile bir çok maçta Semih- Koray denenebilir H. Balta oynayacağına diyorum ve bence iyi bir stoper olacak çocuğu da bu kadar kestirip atılmasını istemiyorum bunu demek istedim.

Tamam güzel diyorsunda Semih'e de F. Terim şans verdiğinde onunda tecrübesi yoktu oynaya oynaya tecrübe kazandı Semihten komple iyi bir stoper demiyorum tabiki öyle bi kıyaslama yapmam ama kesicilik özelliği daha iyi bana göre. Semihte bir sene düzenli olarak forma giydiği için bu kadar iyi bir stoper oldu bence bu kadar önemli bir camia olmamıza rağmen yabancı sınırlaması olan bir ligde oynadığımız için tüm lig maçlarında olmasa bile bir çok maçta Semih- Koray denenebilir H. Balta oynayacağına diyorum ve bence iyi bir stoper olacak çocuğu da bu kadar kestirip atılmasını istemiyorum bunu demek istedim.

Semih ama 1 sene kiralık oynadı başka yerde. Ama çok daha önemlisi yanında urfi gibi liderlik yapa bilen birisi vardı.

Şansıda yardım etti biraz. Ve Türkiye ile Galatasarayı az çok bilen birisiydi semih.

Semih pat diye ortaya çıkmadı. Yılardır aramızdaydı.

Korayın yolu çok daha zor ve uzun. Umarım ki , ilerde belkide yakınlarda, semih ile tandemi oluştura bilirler ama şimdilik bence hayali bir istekden öte değil

Hayırlısı bakalım sürpriz yok zan koray arasında seçim yapmış sadece..

Koray-Sinan ve umut öncelikle ligde kendilerini ispat etsinler. Zaten en fazla 15-16 oyuncu şans bulur

avrupa arenası farklıdır prandellinin bildiği vardır kesinlikle yoksa böyle bir hataya düşmez

Geri
Üst Alt