Galatasaray'ın Euroleague Katılımı Tehlikede!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Galatasaray Odeabank'in Euroleague katilim hakkı şartlı olarak kabul alırken, Aysal ve Yarsuvat dönemlerinden kalan borçların 1 Temmuz' a kadar ödenmemesi durumunda takımımız seneye Euroleague de mücadele edemeyecek.

Geçtiğimiz sezon Kupa 2'yi müzesine götürerek Euroleague 'a katılım hakkı kazanan sarı kırmızılılarda geçmiş dönem borçları sıkıntı yaratırken Euroleague yönetimi son katıldığımız sene yaşanan sıkıntılardan ötürü var olan bütün borçların kapatılmasını istedi.

EUROLEAGUE UYARDI YÖNETİM KAYITSIZ KALDI

Başkan Bartameu 4 ay öncesinden herhangi bir saha içi taşkınlık ve mali sıkıntı durumunda Euroleague'e takımımızın katilamayacagini yönetime bildirmesi ne karşın önlem almayan yönetim 1 Temmuz'a kadar 1.5 Milyon Euro bulamazsa seneye Euroleague'den men edileceğiz.

anlaşılan bu hıyar yapamadığı, ödeyemediği, çaldığı her şey için aysal'ı suçlamaya devam edecek.

Bir gideme de bak neler oluyor Dursun efendi!!! demiyeceğim. Heç bişicik olmaz. Dursun'a tam gaz küfüre devam ederiz o olur anca.

Aysal döneminden kalan enkaz bile Dursun'un bugün ki saçmalığının bahanesi olamaz.

İkisi de berbat başkanlar ve yönetimler.

Sıra ile gidecek olursak

Faruk Süren -> dolandırıcı
Mehmet Cansun -> emanetçi
Özhan Canaydın -> basiretsiz
Adnan Polat -> hain ve yalaka
Ünal Aysal -> dolandırıcı ve yalancı
Dursun Özbek -> basiretsiz, yalaka ve yalancı

aralarında en çok hakaret yiyen Canaydın oldu ama en azından iyi bir insandı. Cansun'un da Jardel'in satışı falan pis işleri çıkar araştırılsa kesin.

Diğerleri 5 para etmez, yalaka tipler.

Ne para be öde öde bitmez o. Ulan denizliye 1 ay için verdikleri hava parasının yarısı hiç duyguna, aysala falan bahane bulmasınlar.

Normalde Aysal derdim ama Serdar'a 4.5 veren bir zahmet borçları da ödesin.

Aysal kadar taş düşsün başınıza. Denizli,Donk ve Serdar hamlelerinden sonra ağlama hakkı yok Dursun denen şaklabanın.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
O karaktersizlerde zaten men etmeye yer arıyorlar paranın köpekleri.

Yoldan 10 tane galatasaraylı çevir yarısından fazlası bu sene cezaliyiz zaten demesse namerdim.

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

arkadas bu dursun ne diye durmadan aysala laf atiyorki kendisi duygunun yönetimde calismadimi? bilmiyormuydu baskan adayi olurkene hangi yükün altina gircegini, secim süresinde ben miydim bol keseden yalan atan stadin catisi da sorun mu hemen yapariz diyen . hic kusura bakmiyacak eger bu borcu bildigin halde baskan olduysan ozaman da konusmiyacaksin

unal yine haber yaptirmis gorunuse gore
kulubu karistirmayi birak allahin botoxcusu

Aysal denilen zat batırdı saf taraftarı pipisinin etrafında istediği gibi oynatı ve halen de oynatıyor da bu borçları bir şekilde kapatmak için yeterince süre vardı. Acil ödenecek borçları insan ilk önce öder sonra onu bunu hal etmeye çalışır bilmem serdar azizler alınır.

Aslolan Galatasaray !!!

gidip serdar öküzüne 4 milyon verip 1.5 milyonu bulamayan çapsız herife laf edeceğinize hala gelmiş aysala laf ediyosrunuz. bu dursun çapsızı da yolunu buldu ya her haltı aysalın üsütüne atmaya bayılıyor. utanmasa kendi evinin faturasını aysala yükleyecek çapsız herif.

Hala Aysal denilen egoist ve yalanci herifi savunacagim diye cirpinanlar var... Laf bile soylemeyecegim yalanci egoistin surekasina. Hala anlamamis millet Dursun capsizi da Aysal yalancisi da ayni suyun degirmeni. Genel kuruldaki liseli dinazorlarin beslemeleri. Yani itle kopegi karsilastirmayin ayni gubrenin sinegi ikisi de.

Geri
Üst Alt