galatasaray'ın frikikçisi kim olmalı

kim olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    77
Duran top hocası karar versin, bana ne.
Çalıştırsın baksın hangisi iyiyse o atsın.
Beni eğlendirsinler. Ben bunun derdine düşmek zorunda mıyım?
Niye böyle oldu bu işler?

Çapraz ve uzak mesafeleri Sergio’dan başkası düşünmemeli bile yakın mesafeleri bilemiyorum henüz

Menzil uzaksa Sergio

Yakın ve yay üzeri Mertens ve Yusuf olabilir

sergioooooo oliveiraaaaaaa

18 civarı olursa marteens veya mata hangisi oyundaysa o atsın. biraz daha uzak mesafeleri oliviera atsın.

Takımda kim olursa olsun kullanacak kişi belli: Ömer Bayr... Pardon yav kurtulmuştuk bundan. Sergio Oliviera kullansın bence de. O yoksa da Mata varsa Mata, yoksa da kim olduğu önemli değil. Kim kullanırsa kullansın üçüncü olarak. Bu kalitede adamlar olduktan sonra kim olduğu önemsiz.

Ne güzel dertlerimiz var bizim bu sene 😄 Oyunda olduğu sürece Sergio abimiz kullanmalı bence

1- sergio
2- mertens
3- yusuf
4- mata

Frikikleri hic sevmiyorum ama, özellikle skor olarak gerideysek

Yay üzerinden bile xg 0.1 - 0.15 falandir tahminen, belki daha azdır

Frikik oldugunda hakem - kaleci baraj ayarliyor herkes yerlesiyor vs. vs. derken oyun 2-3 dakika duruyor tamamen aleyhimize. En son Maicon ile gol attigimizi hatirliyorum Göztepe’ye

Belki de 3-4 yildir adam akilli frikikcimizin olmamasindan kaynaklıdır bu durum, bu sene bu ön yargı kırılabilir
Geçen sezon Kerem atmıştı ya

Herkesin en iyi vurduğu yer nereyse buna göre bir paylaşım yapılabilir.

Sergio çok iyi vuruyor. Diğerlerini bilmiyorum pek.

Şuan için sergio oliviera yada mertens yeni gelenleri gördükten sonra yorumlamak lazım.

Bunlardan ziyade Yunus duran topları da çalışmalı, duran top atacak potansiyel kesinlikle var Yunus'ta. Işlenmemiş elmas gibi, hâlâ işlenebilicek çok yönü var.

Kerem bile geçen sene biraz çalışıp direkt frikik golü attı.
Ayağın biraz iyiyse gerisi çalışmaya kalıyor özellikle direkt kaleye vuruşlarda. Yunusun bu işi becerebileceğini düşünüyorum ben de. Messi bile 22 23 yaşlarından sonra doğru düzgün frikik atmaya başladı yanılmıyorsam.

oliveira çok güzel kullanıyor aslında mertensde iyi mataya kim laf diyebilir derken icardi nasıl acaba diye merak etmiyor değilim

Yay üstü ve yakını Mata / Mertens

Kalanı oliveira

Geri
Üst Alt