Galatasaray'ın Geleceğini Kurtaracak 3 Futbolcu!

Sanago kulübe için iyi olabilir şimdilik. Tutarsa ilk 11'i zorlar zaten. Tutmazsa yolu açık olsun.

sanogo çöp diğer ikisi olabilir.

Bunları görünce aklima Diaby geldi o eleman kayip begenirdim aslında onu.

Herhalde bir 5 sene daha Selçuk'un yanına adam koyarız. Adamın eskisi gibi oynamadığını, artık orta sahayı çekmediğini kabullenemiyorlar.

Herhalde bir 5 sene daha Selçuk'un yanına adam koyarız. Adamın eskisi gibi oynamadığını, artık orta sahayı çekmediğini kabullenemiyorlar.
Olan eksikleri tamamlamadık ki son 2 senede. Aksine elde avuçta işe yarayanları da gönderdik.

sanogo =
umut-bulut_938899.jpg

Oynamadi demi orda denk gelmedi hiç.

Sezonun ilk yarısında bir türlü istenen seviyeye gelemedi. İkinci devrede de 1-2 maç sonradan girdi. İstenen performansı veremeyince şans bulmadı sonra. İlk 18'e dahil alınmadı. Toplam 60-70 dk falan oynamıştır koca sezon.

Bitik yani.

Sezonun ilk yarısında bir türlü istenen seviyeye gelemedi. İkinci devrede de 1-2 maç sonradan girdi. İstenen performansı veremeyince şans bulmadı sonra. İlk 18'e dahil alınmadı. Toplam 60-70 dk falan oynamıştır koca sezon.

Bitik yani.
Vaybe bira viera havasi vardi zamanin da yeniden ucurumazmiyiz onu gokhanim?

Rıza'nın Eren açıklamasını Nisan başında yapmıştı sanırım. Aynı açıklamayı 1-2 hafta sonra Kasımpaşa kulübü başkanı da yapmıştı. Eren'i satacakları kesin. Ama fener'in alacağı tamamen uydurma. Araya girip, tatlı bir teklif verirsen alırsın Eren'i.

Çok zor bir olay değil. Yeter ki işinin ehli birisi görüşsün. Eren alamayacağımız çapta oyuncu değil. Dursun yönetimi bile alabilir yani. İş paraya bakar sadece.

Djilobodji ve Bakayoko bizde is yapar, Sanogo'ya gerek yok, buyuk takim oyuncusu degil.

Herkes tutturmus Eren Derdiyok'i alalim, tamam kotu topcu degil, gelse de alternatif icin olabilir, alacagimiz forvet hizli olmasi lazim, zaten buyuk ihtimal podolski gelecek sezon da kalacak ve kanatta oynayacak, gine traktor'dan daha agir giden bir forvet hatti gormek istemiyorum.

Eren'i isteyenler, Niasse'i istemiyor, galiba bi ben ve everton'daki scoutlar Niasse'i begeniyor?

Geri
Üst Alt