- 15 Aralık 2011
- 18.686
- 7.391
- 1.513
Sermaye artışını göremedim tablodaFutbol AŞ'nin toplam bilançosu. Sermaye artışı vb. de var içinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sermaye artışını göremedim tablodaFutbol AŞ'nin toplam bilançosu. Sermaye artışı vb. de var içinde.
Ikisi de dahil değil. Üstüne süper lig yayın geliri 100 milyon daha düşmüş.Florya ve Sermaye dahilse 2025 daha iyi gibi
Direk sermaye artışı diye geçmez de finansman geliri vb. içinde olabilir.Sermaye artışını göremedim tabloda
Ama para yok ha? Nereye gitti bu paralar ulan dursun
Ama para yok ha? Nereye gitti bu paralar ulan dursun
fb burjuva takımı. Piyasada bir sürü ultra zengin fb'li var sponsor olacak. Bizim gs'liler samanlıkta iğne gibi ki onlar da maddi destek vermiyorFb nin zarar devasa boyutta bunlar parayi nasil döndürüyor, uefa goz.yummasa transfer yapamazlardi
Kulüplerin bb borcu 2 milyar tl civarı bir şeydi ki zaten. Bunu ödememek için takla atıyorlardı.bankalar birliginden cikali henuz 1 yil olmadan borc neredeyse eski seviyesine gelmis, ustelik faiz orani bankalar birligi anlasmasindaki oranin 1.5 kati. finansman maliyetimiz cok yuksek.
ayrica gecen yila gore tl bazinda sadece %15 buyumusuz ki aslinda reel olarak kuculmusuz demek bu. bu da iyi bir isaret degil.