Galatasarayın Gençleri

Arif Ulu

Baba Gündüz
Galatasarayın Gençleri

Kadro'da bulunan ve transfer edilen oyuncular ile Galatasarayın genc oyuncu sayisi baya artdi.

Illersi icin iyi adimlar atdik.

Elbet 3-4 yil sonra kim Takimda kalir kendini bulur, ve kim gider Zaman gösterecek.

Takimin artik yaslandigi cogu taraftar kabul ediyor ve malesef Zaman gecdikce bu durum Galatasay'ya daha da fazla zarar vericek.

Ayrica ,,doymus ve mac secen" Oyunculardan nefret edilmis duruma geldi cogu taraftar.

Yeni genc oyuncular ve taze Kan takima baya katki verecekdir, hele uzan vadede.

Potensyalli Kaleci (Eray yetersiz) BEK (Salih yetersiz gibi), DMC (Melo ya genc alternatif) ve Forvet haric, her mevkide iyi genc oyuncular var.

Oyuncular öylece bi dizildi. Gercek mevkilere, oyuncular dagitimina cok dikkat etmeyin.

924325_Galatasaray_SK.jpg

4-5 Genc Takima adapte edersek ve bunlarin yanina 1-2 tecrübeli adamlar eklersek... Galatasaray illersi icin iyi bi his hile bakabilir.

Muslera genç mi panpa

27 yasinda adam.

Potensyalli Kaleci (Eray yetersiz) BEK (Salih yetersiz gibi), DMC (Melo ya genc alternatif) ve Forvet haric, her mevkide iyi genc oyuncular var.

Ayrica Kaleci icin cok yasli degil, orta yas diyelim..bana göre Muslera bu fizik ile bizde 33-34e kadar oynar :)

Umut ve Koray herkesi heyecanlandırıyor bu kesin.

Telles'i izleyemedik, hoş Koray'ı da izlemedik ama yerli, Alman çıkışlı olunca etkisi farklı oluyor :D

İzzet de yabancı sayılmasa çok beğendim ben o adamı. Bence kadroya yerleştirilmeli. Çok istekli ve akıllı.

Galatasarayın Gençleri

Kadro'da bulunan ve transfer edilen oyuncular ile Galatasarayın genc oyuncu sayisi baya artdi.

Illersi icin iyi adimlar atdik.

Elbet 3-4 yil sonra kim Takimda kalir kendini bulur, ve kim gider Zaman gösterecek.

Takimin artik yaslandigi cogu taraftar kabul ediyor ve malesef Zaman gecdikce bu durum Galatasay'ya daha da fazla zarar vericek.

Ayrica ,,doymus ve mac secen" Oyunculardan nefret edilmis duruma geldi cogu taraftar.

Yeni genc oyuncular ve taze Kan takima baya katki verecekdir, hele uzan vadede.

Oyuncular öylece bi dizildi. Gercek mevkilere, oyuncular dagitimina cok dikkat etmeyin.

924325_Galatasaray_SK.jpg

4-5 Genc Takima adapte edersek ve bunlarin yanina 1-2 tecrübeli adamlar eklersek... Galatasaray illersi icin iyi bi his hile bakabilir.

onitvero o bölgenin oyuncusu degil

onitvero o bölgenin oyuncusu degil

hem sol acik, hem Forvet arkasiyor oyniyor.

Oguzhan daha cok solda oynadi icin Ontivero yu oraya yazdim.

Genc oyuncular... 3-5 sonra nereye kayarlar, nerde oynarlar bilinmez. Mevkiler degisebilir.

ayricaz yazdim gibi:

hem sol acik, hem Forvet arkasiyor oyniyor.

Oguzhan daha cok solda oynadi icin Ontivero yu oraya yazdim.

Genc oyuncular... 3-5 sonra nereye kayarlar, nerde oynarlar bilinmez. Mevkiler degisebilir.

ayricaz yazdim gibi:

hm

Oğuz eli kırılımış :(

Geçmiş olsun.Çocuk büyük takıma geldim diye sevinirken başına gelene bak.

oguzhan ve ontivero'nun mevkilerini degistirebilirsin :p

sagbekte tarik camdal cok iyi gider.. gg etkisi yaratir.

Bruma-calm down edilirse

Hajrovic-Brumadan alınacak telaş ve istekten biraz eklerse

Telles- teknikse

Umut-isteğini korur, vizyonunu adapte edebilirse

Koray- profesyonel futbola adapte olabilirse

neden olmasın. :D

Bu arada o kadroda bazı eksikler var. İbrahim Coşkun ile Çolak da girer. Eray'a eliniz gitmeyip Muslera demişşiniz büyük ihtimal ama Muslera 7-8 seneye jübile yapar herhalde. :)

oğuzhan o oyun görüşü,defansa yardımıyla ve sorumluluk almasıyla ortasahanın ortasında bile oynar.

Ontivero Umut orta sahasını ne mantıkla koydun? Havadan topları verelim diye sanırım. :D

ontivero forvette de oynayabilir.

Geri
Üst Alt