Galatasaray'ın Gördugu 4 Kırmızı Kart! (16.02.2002-Fenerbahce)

batista ve hasan o serhat pichini dovdugunde cok mutlu olmustum

Fenerbahçe'nin Türk futbolunda mafyatik ilişkilerinin en yoğun olduğu dönem. Galatasaray'ın hegamonyasında geçen 4 senenin intikamını almak için batmadıkları çamur kalmamıştı.

Nefretimsin Ali Aydın. Medya bu Fener yalakaşı dalkavuğu iyi hakem diye sisirip kurup kurup üzerimize salardı. Erman ,Şansal sürekli didinirdi Gslatasaray şampiyon olmasın diye. Sene sonunda hepsini cildirtmistik

Şerrolar ya ne gündü ya uyuz olmuştum Hasan Şaş garibim suçsuzdu ama bugünlere geldik Batista tam bir aygır ne koymuş kafayı :D

Ergün'e baksanıza 4 kırmızı kart olmuş adam hala sakin Hasan Şaş'ı yatıştırmaya çalışıyor 4 kırmızı karttan sonra taş olsa çatlar be adam sinirlerini mi aldırdın :D

Bu hakem tam çöp her yönü ile. Bu macdan sonra Canaydın düdüğü astirmişti bunun galiba.

Durduk yere adamı sinirlendiren bir video.

bu maç izlerken çıldırmış gibiydim bunun kadar büyük bir şerefsizlik görmemiştim o ana dek

hakem fenerbahce adına gayet güzel bir performans sergilemiş ve galibiyet primini almaya hak kazanmıştır.
tam bir kaliteli ... çocuğudur.

Gördüğüm en büyük Galatasaray düşmanı hakem Ali Aydın. Bu maç + 4 Nisan 2004 Bjk maçında yaptıkları gördüğüm en taraflı yönetimlerdi. O maçtan sonra düdüğünü zorla astırmıştık.

Ayrıca; 2003 yılında 86.dakika Fb-Rize maçı 1-1 devam ederken "bilerek" 2.defa sarı gösterip maçta kural hatasıyla maçı tekrar ettirmiş ve ertesi maçı fb 4-1 kazanmıştı.

2001-2008 arası fbnin lobisi inanılmaz güçlüydü. O dönem 3 şampiyonluk yaşamak büyük işti.

Geri
Üst Alt