Galatasaray’ın Gözdesi, Norveçli Futbolcu Ola Solbakken

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Babel ve Feghouli’nin ayrılması nedeniyle kadrosuna kanat-forvet takviyesi yapacak olan Galatasaray’ın gözdesi, Norveçli futbolcu Ola Solbakken.

Bodo/Glimt 2 milyon euro bonservis istedi, sarı-kırmızılıların bu transfere ayırdığı bütçe 600 bin euro...

(Via @AliNaciKucuk)

Ya ben inanmiyorum bu cocuk ya ROma ya gidecek ya da Frankfurta gidecek bun opsiyonlar masadayken bizi secmez. Gider ikisinden birisine en azindan kiralanir Ali Akman'da yaptiklari gibi veya Hauge gibi rotasyondan oynar ama oynatirlar.

Bu adamı bu yaz kaçırmamak lazım bence - bonservis 1.5-2 arasına pazarlık yapılmalı - kontrat sonuna bırakırsak kaparlar düşüncesindeyim.

HY'nin dün bahsettiği detay bence iyi bir detay - adamların 9 Temmuz mu ne CL önelemesi var - tabi tur geçmek ister vs vs. biraz orayada bakıyor - he gidici adam kendini verir mi maça , orası ahlakla alakalı bir şey.

nfhgd.png

Şu fikstürleri bitmeden yollamazlar tahminindeyim

300 500 bin euro için haaland gibi bunu da kaçırırsak hoş olmaz

Bazı maçlarını izledim hem santrafor hem sağ sol kanat rahat oynayabiliyor ve oyun zekasını beğendim

1 milyon euro bu oyuncu için bedava denebilecek bir para verip almak lazım umarım kaçmaz

300 500 bin euro için haaland gibi bunu da kaçırırsak hoş olmaz

Bazı maçlarını izledim hem santrafor hem sağ sol kanat rahat oynayabiliyor ve oyun zekasını beğendim

1 milyon euro bu oyuncu için bedava denebilecek bir para verip almak lazım umarım kaçmaz
2 M bile benim için koyacak bir risk değil - hiç beklemeden çözülmeli kesinlikle.

Adamlar tabii ki CL elemelerinde oynatmak isteyecektir - o yüzden ne zamana ne olur bilinmez.

Kalan 6 ayın 1-1.5 ayında önsesi sonrası ile dünya kupası var, aslında çok da bir süre kalmıyor takımına satmak zorundalar.

6 ay sözlesmesi kalmis 30 yasindaki Donk'a 2,5 Milyon € bonservis ödeyen baskan su an tekrar kulübün basinda.

Bu sefer de 6 ay sözlesmesi kalmis 23 yasindaki adama o kadar bonservis ödeyiverir nolacak ki.

Geri
Üst Alt