Galatasaray'ın Gözdesi Tuchel, Real Sociedad'a mı Gidiyor?

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Sezona kötü başlayan Real Sociedad'da teknik direktörlüğe, ismi Galatasaray için de geçen Thomas Tuchel'in getirilmesi bekleniyor.

new_61043_394_b.jpg

Thomas Tuchel suena con fuerza para sustituir a Jagoba Arrasate

Técnico alemán de 41 años que está sin equipo tras clasificar al Mainz 05 para la Europa League dos años seguidos. La Real lo quiso fichar en 2011.

Thomas Tuchel suena con fuerza para sustituir a Jagoba Arrasate | Liga BBVA | AS.com

Medien: Real Sociedad San Sebastián buhlt um Trainer Thomas Tuchel - sportal.de

Yemeyenin malını yerler.

görüşme yapılmış bile galiba:dispirited: ispanyollar heycanlılar

Adamlar iyileri kapsın bizde prandellidir yok prandellodur nerde ultra korkak adam var onları takıma hoca diye görevlendirelim.

Bizim gözdemiz oldumu ki ?

Tuchel'i bir ben istemiyorum heralde. O da Prandelli gibi hücum oyuncularını merkezde tutuyor. Onun sisteminde de kanat oyuncular yok. Yani Bruma'yı falan izlememek istiyorsanız gelsin. Ama ben t.d'nin kanatlı oyun oynamasını istiyorum. Bu yüzden Tuchel'in bizde yeri yok. Stajyer hoca istemiyoruz. Geleceğe yönelik bir sistem hazırlayan hoca istemiyoruz. Bizim kültürümüzde bu yok.

Biz daha çok günü kurtarmayı seviyoruz. Tuchel gelirse 4. yıldız hayal olur. İlla Alman istiyorsak Klinsmann getirilmeli. Kanat oyunu , kondisyon geliştirmesi , orta sahada dinamo bir takım yaratma , pes etmeme her şey var. Ama o da gelmek istemiyor Avrupa'ya ..

Gitsin de kurtulalım. Gelse sanki ne olacaktı. Millet kendi kendine gaza geliyor.

Tuchel'i bir ben istemiyorum heralde. O da Prandelli gibi hücum oyuncularını merkezde tutuyor. Onun sisteminde de kanat oyuncular yok. Yani Bruma'yı falan izlememek istiyorsanız gelsin. Ama ben t.d'nin kanatlı oyun oynamasını istiyorum. Bu yüzden Tuchel'in bizde yeri yok. Stajyer hoca istemiyoruz. Geleceğe yönelik bir sistem hazırlayan hoca istemiyoruz. Bizim kültürümüzde bu yok.

Biz daha çok günü kurtarmayı seviyoruz. Tuchel gelirse 4. yıldız hayal olur. İlla Alman istiyorsak Klinsmann getirilmeli. Kanat oyunu , kondisyon geliştirmesi , orta sahada dinamo bir takım yaratma , pes etmeme her şey var. Ama o da gelmek istemiyor Avrupa'ya ..

zaten sezon ortasinda yabanci t.d. almak baya riskli oluyor, adam takimi hazirlamak için vakti olmuyor hemen garanti bashari istiyorlar.

Yönetim içine .... etti.

Yerli hoca bu sezonu kurtarmasi lazim.

Gelecek sezon için de kaliteli bir yabanci t.d.le baslamak lazim.

zaten sezon ortasinda yabanci t.d. almak baya riskli oluyor, adam takimi hazirlamak için vakti olmuyor hemen garanti bashari istiyorlar.

Yönetim içine .... etti.

Yerli hoca bu sezonu kurtarmasi lazim.

Gelecek sezon için de kaliteli bir yabanci t.d.le baslamak lazim.

Tuchel seneye de gelmemeli. Ne zaman rakiplerle aramızda şampiyonluk sayısını farka çıkartırız o zaman gelmeli tabii gelirse. Bana kalırsa da yerli bir td gelmeli. Ersun Yanal mesela.

:red:
Sonra Türk Futbolu neden gelişmiyor soruyorlar....

Sende biliyorsun ki..türkiye bambaska birsey. adam simdi Real Socieadad'A gider. Orda Lig system Oyuncular profesyonel...adamin taktik felesefisi seylere uyarlar yaparlar. Bizim Ahmet Mehmet takmak, yapamaz.

Bende eskiden aman iyi CVli T.D.ler gelsin..derdim...ama Mourinho bile gelse bi b.k olmaz. Ilk önce Ülkede radikal bi degisim sart...bazi seyleri avrupa kalitesini cikarmak lazim ...ondan sonra böyle T.D. gelip is yapar.

Geri
Üst Alt