Danso almak için para basmak lazım imkansız. Disasi kiralık olabilir olsa iyi de olabilir. *Eric Dier'ın son halini hiç bilmiyorum o yüzden yorum yok sezon sonu sözleşmesi bitiyor o yüzden kiralık oluru nedir? Bilmiyorum.
bayern kendisini yeni yilin hazirlik macinda 11 baslatmisti. golde atti.65 civari oyundan cikmisti.
akabinde lig macinda forma kendisine verildi.iyi de oynadi, derken sonraki macta 11 basladi daha da iyi gozuktu.
son mac oynatilmadi ,ancak yine 3-2 kazandilar, gerci az daha sure olsa idi 3-3 olabilirdi . <-
bu macta tandemde klasik ikili yer alanlar upa ve kim .
sevgili hasan , suraya geliyorum ;
kendisi geldiginden bugune halen as 11de oncelik degil . oncelik ustte ekledigim ikilide oldu . hatta tah'in da gelisiyle bu durum daha da zorlasacaktir diye dusunuyorum .
henuz 31 yasinda. tecrubeli ve kaliteli bir bek dier . vatandasi kane bayern'e oyuncu ile uzatilmasini oneriyor.
bu yaz sozlesmesi sona erecek.
kompany de oyuncuya yonelik pozitif demecler vermesi, dolayisiyla surec nasil sonuclanacak merak edilesi . genelde bundes takimlari sozlesme durumlarini cok erkenden hallederler - tamam mi,devam mi , veya yeni gelecekleri erkenden hallederler . velhasil, bu transfer donemi son gune dek dier konusu merak edilesi gorunuyor. kalirsa rotasyondan devam eder. giderse eplden alici elbet olur, bizi bilmiyorum sahsen .
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli , skriniar olmadi , bakalim bu isme gider miyiz .
saygi ve selamlar .