Galatasaray'ın Hocası Prandelli'den Olay Sözler

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Fanatik çalışmalara başlamış. dedikodu.com.tr iş başında...
DİKKAT ! Bu bir Fanatik haberidir. Lütfen kullanıyorsanız sinir ve yatıştırıcı ilaçlarınızı alıp öyle okuyunuz!

Bence bu tip medya haberlerine bu uyarı yazımı zorunlu olmalı...

Galatasaray'ın hocası Prandelli'den olay sözler

Galatasaray'da hedef adam haline gelen, yeni başkan Duygun Yarsuvat, “Devam edeceğiz” dese de kredisi sınırlı olan Prandelli, kapalı kapılar ardında yaşananları yakın dostlarıyla paylaştı.

30 Ekim 2014, Perşembe Yorum YazA+A-

fft104mm3228474.jpg

Sarı- Kırmızılı takımdaki en büyük sıkıntının sistem ya da taktik eksiklik olmadığının altını çizen deneyimli hoca, Florya ve soyunma odalarındaki havayı şu cümlelerle anlattı:

‘Büyük fırtınalar kopuyor’

“Evet, sıkıntılıyız. İstediğimiz sonuçları alamıyoruz ve dolayısıyla da taraftarımızı memnun edemiyoruz. Ancak benim Galatasaray’da yaşadıklarım bununla sınırlı değil. Maçlardan önce ve sonra tesislerde, soyunma odalarında büyük fırtınalar kopuyor. Gerçekten de büyük bir moral bozukluğu var. Çünkü futbolcularıma uzun süredir ödeme yapılmıyor. Ben diğer sorunların yanında bir de bunlarla uğraşıyorum. Onları teselli etmeye, zor da olsa sahaya çıkmaları konusunda ikna etmeye çalışıyorum, sürekli konuşuyorum...”

‘Umarım yeni yönetim çözer’

“Galatasaray olarak rakibe karşı nasıl bir taktikle, felsefeyle sahaya çıkacağımızı düşünmem, bunun üzerine kafa yormam gerekirken ben takımım, futbolcularım sahaya çıkıyor diye seviniyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse bu konuda onları haklı da buluyorum. Uzun süredir paralarını alamadıkları için gerçek performanslarını sahaya yansıtamıyorlar, kafaları başka alanda. Umarım bu sorunumuzu yeni yönetim bir an önce çözer.”

FANATİK ÖZEL

Galatasaray'ın hocası Prandelli'den olay sözler

Ödeme yapılmayınca aç kaldı garibanlar zaten... O yüzden ağlayıp duruyorlardır. :)

Haber yalan ama her zaman çıkan şu alacakar meseesinde futbolcular sanki gercekteni aç susuz kalmışlar da verilecek maaşı bekliyorlar.
Kursaklarında kalsın.

Bu habere ne diyorsunuz? :D

B1MKD_kCAAATt5u.jpg

"Türk abi" grubu varolan bir grup zaten, Yasini bilemem ama. O grubun Çete başı da şimdi geri dönen "reis" Sabri.

Bir de manyaklae gençler grubuna Aydını koymuş ya koptum ona. Bu herif gelmiş 27 yaşına ama hâlâ "genç Aydın" diyorlar.

I am the one who knocks!

İyi ki Galatasaray'ın hocası diye belirtmişler. Yoksa hangi Prandelli diye düşünüp duracaktık. Teşekkürler Fanatik.

almanci grubuna girmeli hamit

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

ulan Aydın emekli olacak , gençler grubuna yazmışlar :asd22:

takımda gruplaşma olduğu kesin, ama aşırı sallamasyon olmuş o. Tek bir grup var, yatarak milyonları kazanmaya alışmış tembel yetenek fakiri yerli grup. (Selçuk Burak Sabri Aydın Yekta Balta Umut Yasin Veysel gibi..)

Bu gruplasma neyin nesi :D

Son düzenleme:
Hamit niye gruba girememis acidim vallah :D

Uye kaydi yapilmasi lazim herhalde.

hamit aldığı para ve 0 verim ile burak selçuk grubunda yer alması lazımdı :D

O fotoğraf çekilirken Hamit'e elektrik mi vermişler?

Ben böyle gerizekalıca bir haber görmedim.

Burak ın, sakatlık nedeniyle 15 gün antrenman yapmamasına rağmen FB maçına çıkmasını -Sahada olumlu tek bir hareket yapamamış olsa bile- nasılda büyük bir fedakarlık yapmışcasına buruk bir vücut diliyle ifade etmesinin altında bu geciken alacaklarının da etkisi olduğunu düşünüyorum...

Bugün çıkan 'feda' haberleri doğru olsa ve ''Ücret indirimini kabul etmeyen, devre arasında gönderilecek'' sözü uygulamaya konulursa görürüm bu kankileri!.:mad:..

Geri
Üst Alt