Galatasaray'ın İlk Hedefi Roman Neustädter!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Yeni sezon kadro planlaması için kollar sıvayan Galatasaray, savunmaya takviye yaparak transfer sezonunu açmak istiyor. Bu doğrultuda gündeme gelen ilk isim, Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren Alman asıllı Rus futbolcu Roman Neustadter...

5028301.jpg

Galatasaray yeni sezonun yapılanmasında takımın eksikliklerini savunmadan başlayarak kapatmak amacında. Sportif A.Ş.'nin yeni yapılanmış yönetim kurulu kadrosu Alp Yalman, Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'nun ilk kez biraraya geldiği toplantıda transferde öne çıkan isimler arasında bir de sürpriz savunmacı vardı.

Galatasaray'a önerilen Rus stoper Roman Neustadter, Bundesliga ekiplerinden Shalke'nın formasını 4 yıldır giyiyordu. 28 yaşındaki stoperin sözleşmesinin bittiği ve bonservisinin elinde olduğu bildirildi.
fanatik

Galatasaray'a önerilen Rus stoper Roman Neustadter, Bundesliga ekiplerinden Shalke'nın formasını 4 yıldır giyiyordu. 28 yaşındaki stoperin sözleşmesinin bittiği ve bonservisinin elinde olduğu bildirildi.

a.k.a.
Transfermarkttan baktik

ne dersiniz rdaslar

defansimizda bir
ytong.jpg
etkisi yaratabilirmi

gelsin tas gibi olur ...uzun boylu sert bi oyuncuya ihtiyac var roman bu boslugu doldurabilir lig icin zeten yeterli olur...köln mainz hamburg berlin gibi takimlara gitmezse eger

Son düzenleme:
Almanlar cok fena dalga geciyo bunla, özellikle isabetli pas konusunda

~tap

Tam kasımpaşalık oyuncu

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gladbach dan ayrıldığında çok sevinmiştim, şimdi bir de Galatasaray da mı başımıza bela olacak bu dangalak.

Aman uzak dursun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

gazeteciler transfer nöbetini okuyor herhalde

Gladbach dan ayrıldığında çok sevinmiştim, şimdi bir de Galatasaray da mı başımıza bela olacak bu dangalak.

Aman uzak dursun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

gladbach da orta saha da oynuyordu orda oynarken ben de begenmiyordum ama stoper olarak fena degil gibi bence

Geri
Üst Alt