Galatasaray'ın İstediği Valentine Ozornwafor İstanbul'a Geliyor!

Yasi dogrumudur? Fifa son senelerde gencler dünya kupasinda Nijeryali oyuncularini yaslarini kücültüyor diye kadrolarindan atirmamismiydi?

Benim bildigim oyuncualrinin yaslarinda en fazla hile yapan ülke bunlardir.

Var mi baska boyu 195+ solak stoper dunyada
Fighting-Costa-696x546.jpg

bu nasil boy lan. simdi alip, 1 sene kiralayalim donk yerine kadroya girer ondan sonra

acikcasi marco veya luyindama kadromuzdan ayrilsada ayrilmasada onlarin ayrildigi andan sonra yerini dolduracak yetenekleri bulmamiz lazim...

Finansal zorluklardan kurtulsakda sonucta futbol piyasasi cok acik. Biraz yetenekli olsa Ajax olsun Galatasaray olsun... kadroda tutmak cok zor... adamlar basiyor parayi aliyorlar.. hayir da diyemiyorsun oyuncu acisindan...

Marcao en fazal 2 sezon daha kalir . avrupanin en ust seviyesi olmasada buyuk liglerin onemli takimlari icin iyi bir oyuncu.

İsmi Valentine olan bir oyuncunun kötü çıkma ihtimali zor bence. Camiamıza hoşgeldi.

çok iyi scout yorumları duydum hakkında,alıp kiralarız Marcao ve Luyindama kalırsa

Eboue Instagramdan birseyler paylasmis Storyde bizimle ilgili. Bu adamda kendi Storysine aktarmis. Bir hayli ciddi olaya benziyor. Bu Adam neyin nesi nerden bulduk bilmiyorum

Fiziği, boyu, posu, yaşı hersey guzel.. Transfer rakamı (300bin deniyor) son derece makul..
Umarım hantal, agır bir stoper değildir.
Ama ne olursa olsun , denemeye deger.. Umarım alırız ve bir yere kiralarız.

iş yapar bence sol ayaklı topu oyuna sokuyor, güçlü

Geri
Üst Alt