Galatasaray'in İstediği Yıldız Futbolcu, İngiliz Ekibinden Ayrıldığını Açıkladı

Arif Ulu

Baba Gündüz
Arsenal'de uzun yıllar forma giyen ve sözleşmesi sona eren Jack Wilshere takımına veda etti.

5338452.webp

Transfer döneminde Galatasaray ile anılan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uzun yıllar formasını giydiği Arsenal'e veda etti.

İşte Wilshere'in paylaşımı:

Haziran ayı sonunda sözleşmem sona erdi ve Arsenal'den ayrılıyorum. Yeni teknik direktörümüz Unai Emery ile karşılıklı yaptığımız toplantı sonucunda bu kararı verdim ve tamamen futbol oynamak istiyorum.

Bildiğiniz üzere kulübümle yeniden Emirates'te sahaya çıkmak için görüşmeler yapmıştım. Bu görüşmelerde niyetim hep kalıcı olmaktı. 17 yıldır Arsenal'in kadrosunda bulundum. Her zaman bu kulübün bir parçası olduğumu hisettim. Sözlşememde yer alan fiyatın daha aşağısında bir teklifi kabul etmiştim ama yeni teknik patronumuzla yaptığımız görüşme sonrası sahada kalma sürmin azalacağını hisettim.

Bunu göz önünde bulundurarak, kariyerimi ilerledikçe ilerletmek için başka fırsatlara sahip olmaktan başka çarem yok.

Arsenal'de inanılmaz zamanlar geçirdim ve ömür boyu unutulmayacak arkadaşlıklar edindim. Bu kadar genç yaşta bir çok başarıyı hep hafızamda saklayacağım.
Videoyu Oynat

Başta Arsene Wenger olmak üzere tüm takım arkadaşlarıma ve takım arkadaşlarıma yıllar boyunca her şey için teşekkür etmek istiyorum.

Şimdi kariyerimin bir sonraki aşamasına karar vermeden önce seçeneklerimi değerlendirmek için biraz zamana ihtiyacım var.

GS Gazete

Hocam bildiğim kadarıyla Selçuk yüzünden transferde gecikme yaşanıyormuş

Hatta Badou'nun ayağını da o kaydırmış Terim çok istemesine rağmen,Selçuk Badouya şamarı geçirmiş çok sinsi bu herif çook
Cidden son bonservis ve maaş kısıtı almamız en çok selçuka yaradı...

bournemouth gibi sıradan pl takımında oynamaktansa gel şampiyonlar liginde oyna ligde şampiyon ol kupa kaldır orda kalburüstü takımlarda oynamadıktan sonra esprisi yok,tabi sakatlık konusuda önemli

belhanda ndiaye fernandoyu aldirmadigi gibi mi Ustad
Üstat fernandoyu kendi istiyordu melo gibi arkasını toplayacak adam lazımdı diye belhandayı da sneijderi kovdurmak için istedi...Sıkıntı n'diaye oldu onu da tudor çok istedi zaten devre arası bitmeden hem tudoru, hem n'diaye'yi, hem de alper narmanı şutladı...Donk ile mutlu mesut takılıp 1 sezon daha sözleşmesini uzattıracak selçük

tavanı eriksen kroos seviyesindeydi ama sakatlıklar yüzünden yerinde saydı gelmesi taraftarı değilim

Üstat fernandoyu kendi istiyordu melo gibi arkasını toplayacak adam lazımdı diye belhandayı da sneijderi kovdurmak için istedi...Sıkıntı n'diaye oldu onu da tudor çok istedi zaten devre arası bitmeden hem tudoru, hem n'diaye'yi, hem de alper narmanı şutladı...Donk ile mutlu mesut takılıp 1 sezon daha sözleşmesini uzattıracak selçük

Anliyorum ustad hurmetler

Arkadaşlar Selçuk'la konuştum Nagatomo bitmiş. İnter'e 3 vermişiz, İnter 1 milyonunu Selçuk'a verecekmiş, Nagatomo da galibiyet primlerini Selçuk'a verecekmiş bir de haftada iki kere Selçuk, Burak, Olcan ve Arda'ya sushi yapacakmış evinde.

Stoper için de akşamları batağa 4. olabilecek birisine bakıyormuş Selçuk, Fatih hocayla ikisi eş olduğundan çok da bilen birisi olmaması lazımmış. Kingden de anlıyor olması tercih sebebiymiş.

Belhanda yerine de topçu bakıyormuş Selçuk, Belhanda dini bütün bir adam olduğu için Selçuk'un Florya'daki şoko partilerine karşı çıkmış, sana kimseyi yalatmam demiş. Bu arada 2. yarı formasını kaptırdığı Donk'un ayağını kaydırmamasının en büyük nedeni şoko partilerinin bir diğer değişmez isminin Donk olmasıymış, neticede Hollandalı tabi adam, bu işler normal onun için.

Basket takımı için de şutu olan bir 3 numara ile anlaşmak üzereymişiz, Selçuk'un Hatay'dan Amerikalı bir arkadaşıymış. Bu transferden de komisyonu cukkalamış tabi Selçuk.

Geri
Üst Alt