Galatasaray’ın Ligde Yediği 11 Golün 5’i Penaltıdan!

ads maçı penaltı değil
fb maçı penaltı değil
samsun maçı penaltı değil
samsun maçı penaltı değil

beli valtacı arkadaşımızdan "penaltı değil" adlı şiiri okudunuz. :d
Kasımpaşa maçındaki de değil yahu. Jacops un eli hem tam açık değil, hemde arkası dönük iken penaltı çalındı.

Bu Halil Umut Meler denilen Yapı Çocuğuna düdüğünü astıramıyorsanız yönetimi derhal terk edin!

Şu tjk veya fb nin başına gelse ortalık yangın yeri olur.

11 maçta aleyhimize 6 penaltı verilmiş
Sırf bundan bile belli yapının kime karşı kurulduğu
Ev sahibini bastıran yavuz hırsızlar işte

Dahada calinir dahada haksizlik yapilir
Bu ulkede bagiracaksin masa yumruklayacaksin
hakaret edeceksin yoksa kimse sana adalet saglamaz sunu anlayan bir yoneticimiz olsa varya hersey kolay olacak

Nerde naif beyefendi adam basin sozcusu oluyor
Yokmu pislik biri bagirip cagiracak koyun yonetime yoksa cagirin ben geleyim acunun icinden gecerim her hafta konusacak yuzu kalmaz

Futbolu bilmeyen hakemlere mac yonetiyorlar

Nelson adami itiyor bunu hali sahada bile yapariz rakip geri geri cok gelirse hafif itersinki ustune cikmasin

Hadi gectim dedin ki faul penalti
Lan faul yapilan oyuncu pasini veriyor
Pozisyon devam ediyor sut atiliyor
Pozisyon bir daha donuyor bir sut daha atiliyor

Nasil donup penalti calarsin pozisyon orda bitmistir avantajda bitmistir top uc kere samsunlunun ayagina gelmis devam eden pozisyon felan yok

Verilen 6 penaltının 5'i penalti degil.bu kadar da olmaz artik

bu götoğlanları geçen yıl 10 tane beleş penaltı kullandığı zaman en çok biz giriyoruz cezasahasına falan diyolardı

şimdi biz en çok giren takımız ee nerde?

Daha demin fırati dinledim ikisi de penaltı değil dedi malum şahsın kanalında. Artık mızrak çuvala sığmıyor yalan da söylemiyorlar

bu götoğlanları geçen yıl 10 tane beleş penaltı kullandığı zaman en çok biz giriyoruz cezasahasına falan diyolardı

şimdi biz en çok giren takımız ee nerde?
Valla dostum çevremde bunlardan o kadar çok var ki cevap da yetişmiyor bunlara ve gerçeklik algıları gerçek hayatta bile bozulmuş. Hayal aleminde yaşıyorlar

Geri
Üst Alt