- 15 Eylül 2020
- 7.596
- 6.303
- 718
Yönetim çıkın ula ortalığı ayağa kaldırın olm. La neden konuşmuyonuz neden???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi canım VAR hakemi aynı şekilde. Lakin bu hakemde berbat ötesi bir hakem eski maçlarını da hatırlıyorum ben bu hakemin. Burada stratejik davranmalı ve hakemlerin berbatlığını her iki tarafa da yaptığı hatalar gibi vs. TS'yi yanımıza alıp ilk olarak en azından bu Mhk'yı yemeliyiz. Lobi olarak uzun zamandır güçsüzüz camia olarak. TS'de tam aksi güçlü onları da alarak Mhk'yı birlikte yemeliyiz.orta hakemden ziyade var hakemi tam kansız dı hasan o 3.gol icin onun önüne hertür açı geliyor,orta hakemin orada sucu yok görmemesi normal ama var hakemi top cızgıyı gectigi halde golü verdi yıllar önce yine bizim sahada fenere verilen gol gibi 3 1 bitmişti
Hala açı diyenlerin göZüne girsin buBu topun çizgiyi geçmemiş olmasına imkan yok geçen haftaki Barış olayından daha büyük skandal
Ekli dosyayı görüntüle 270922
ts cidden güclü adamlar mete kalkavanı bile harcadılar istemedikleri hakemleri maclarına veremıyorlarTabi canım VAR hakemi aynı şekilde. Lakin bu hakemde berbat ötesi bir hakem eski maçlarını da hatırlıyorum ben bu hakemin. Burada stratejik davranmalı ve hakemlerin berbatlığını her iki tarafa da yaptığı hatalar gibi vs. TS'yi yanımıza alıp ilk olarak en azından bu Mhk'yı yemeliyiz. Lobi olarak uzun zamandır güçsüzüz camia olarak. TS'de tam aksi güçlü onları da alarak Mhk'yı birlikte yemeliyiz.
ts cidden güclü adamlar mete kalkavanı bile harcadılar istemedikleri hakemleri maclarına veremıyorlar
ts ile kesınlıkle dost olmak lazım zaten en basından beri söylüyorum hacıosman giderse kendi camiasının baskısı sayesınde gider keşke ts ilk 5 icinde olsaydı
Demek istediğim bu. Bu gün stratejik davranılmalı TS ile birlikte en kötü şu Mhk'nın kelle alınmalı.
Tepeden çeken işte. İsmi önemli değil.Örümcek kamera mı ?
Haklısın var öyle bir sistem ama kullanmadılar, adi herifler.tepe kamerasına gerek yokki yan kameralardan cok acık belli ki var odasına farklı açıların hepsi geliyor zaten ordaki herif görmesine ragmen gol temiz cıkmadı diyor
Hocam ne kuşu allahını seversen..Tam emin değilim Almanya- Japonya mı dünya kupasında aynı pozisyondan gol yemisti. Herkes top çıktı gözüyle bakarken günler sonrasında kuş açisindan tamamen çıkmamış olduğu ortaya çıkmıştı. O acıyı görmeden yorum yapmak istemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 270891
Ekli dosyayı görüntüle 270894
Ekli dosyayı görüntüle 270896
Umarım bir kış açısı görüntüsü vardır yoksa neye göre karar verildiğini çok merak ediyorum
Acele etme, yarın konuşurlar.Yönetim çıkın ula ortalığı ayağa kaldırın olm. La neden konuşmuyonuz neden???
Alıştık artık dimi ne acı...Acele etme, yarın konuşurlar.