Galatasaray'ın Maç Sonu Paylaşımı

orta hakemden ziyade var hakemi tam kansız dı hasan o 3.gol icin onun önüne hertür açı geliyor,orta hakemin orada sucu yok görmemesi normal ama var hakemi top cızgıyı gectigi halde golü verdi yıllar önce yine bizim sahada fenere verilen gol gibi 3 1 bitmişti
Tabi canım VAR hakemi aynı şekilde. Lakin bu hakemde berbat ötesi bir hakem eski maçlarını da hatırlıyorum ben bu hakemin. Burada stratejik davranmalı ve hakemlerin berbatlığını her iki tarafa da yaptığı hatalar gibi vs. TS'yi yanımıza alıp ilk olarak en azından bu Mhk'yı yemeliyiz. Lobi olarak uzun zamandır güçsüzüz camia olarak. TS'de tam aksi güçlü onları da alarak Mhk'yı birlikte yemeliyiz.

Tabi canım VAR hakemi aynı şekilde. Lakin bu hakemde berbat ötesi bir hakem eski maçlarını da hatırlıyorum ben bu hakemin. Burada stratejik davranmalı ve hakemlerin berbatlığını her iki tarafa da yaptığı hatalar gibi vs. TS'yi yanımıza alıp ilk olarak en azından bu Mhk'yı yemeliyiz. Lobi olarak uzun zamandır güçsüzüz camia olarak. TS'de tam aksi güçlü onları da alarak Mhk'yı birlikte yemeliyiz.
ts cidden güclü adamlar mete kalkavanı bile harcadılar istemedikleri hakemleri maclarına veremıyorlar

ts ile kesınlıkle dost olmak lazım zaten en basından beri söylüyorum hacıosman giderse kendi camiasının baskısı sayesınde gider keşke ts ilk 5 icinde olsaydı

ts cidden güclü adamlar mete kalkavanı bile harcadılar istemedikleri hakemleri maclarına veremıyorlar

ts ile kesınlıkle dost olmak lazım zaten en basından beri söylüyorum hacıosman giderse kendi camiasının baskısı sayesınde gider keşke ts ilk 5 icinde olsaydı

Demek istediğim bu. Bu gün stratejik davranılmalı TS ile birlikte en kötü şu Mhk'nın kelle alınmalı.

Demek istediğim bu. Bu gün stratejik davranılmalı TS ile birlikte en kötü şu Mhk'nın kelle alınmalı.

kesınlıkle bu adam kibar filan diyorlard cok saglam konusuyor aslında birde şehre uymayıp hoca olarak tekkeyi getirse dahada iyi iş yaparmış

8jk dan bi bok olmaz ama ts nin ciddi yaptırım gücü var arayı iyi tutmalıyız

Ulan Allah kahretmesin nasıl basiretsiz bir yönetim, resmen topçuların sırtına binmiş gidiyorlar, her maç dayak yiyen sakatlanan, haksız yere 10 kişi kalan buna rağmen yılmayıp maçı kazandıran şu topçuları 1 kez olsun koruyamadınız, her maç emeklerimiz çalınıyor, bunlar anca çocuk masallarından süslü laflar ile beceriksizliklerine kılıf uyduruyor. Şöyle bir takımın başında adam gibi sağlam bir yönetim olsa Mart ayında şampiyon olur. Her sezon son maça kadar kalıyorsa bu iş, yönetimin acizliğindendir, başka birşey değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu pozisyona çizgi kamerasına da gerek yokmuş. Pozisyonun devamında Eren’in ayağı yere basıyor, o bile çizginin bayağı dışında. Ayak ile yer arası mesela olmadığı için izdüşüm olmaz

Tam emin değilim Almanya- Japonya mı dünya kupasında aynı pozisyondan gol yemisti. Herkes top çıktı gözüyle bakarken günler sonrasında kuş açisindan tamamen çıkmamış olduğu ortaya çıkmıştı. O acıyı görmeden yorum yapmak istemiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 270891
Ekli dosyayı görüntüle 270894

Ekli dosyayı görüntüle 270896

Umarım bir kış açısı görüntüsü vardır yoksa neye göre karar verildiğini çok merak ediyorum
Hocam ne kuşu allahını seversen..

Geri
Üst Alt