Galatasaray'ın Maç Sonu Paylaşımı

Kardesim böyle hafif aciklama ile olmaz bu isler tehtit edeceksiniz baska dilden anlamiyorlar

öncesi
1734379962062.webp

sonrası
1734379993388.webp

Galatasaray'ın başında adam gibi bir yönetim yok. İyiler mutlaka kazanır diyerek, her maç hakemlerce doğranırken bunu engelleyemeyerek kulüp yönetilmez.

Güçlü olmazsan dokunurlar abi. Her maç operasyon her maç ya boş yok. Yeter artık.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam emin değilim Almanya- Japonya mı dünya kupasında aynı pozisyondan gol yemisti. Herkes top çıktı gözüyle bakarken günler sonrasında kuş açisindan tamamen çıkmamış olduğu ortaya çıkmıştı. O acıyı görmeden yorum yapmak istemiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 270891
Ekli dosyayı görüntüle 270894

Ekli dosyayı görüntüle 270896

Umarım bir kış açısı görüntüsü vardır yoksa neye göre karar verildiğini çok merak ediyorum
Bizimki net dışarda. Bu gösterdiğin yakın

ifb itleri izdüşümü falan diyor da onun için topun havada olması gerekiyor. burada top yerle temas halinde ve çizgiyle arasında gölge var

öte yandan bein sports denen o***** evladı oluşum 1 kere bile tekrarını göstermedi pozisyonun, aleyhimize olan tüm pozisyonları ise 50 kere gösterdiler

Yönetim yönetim yönetim. Icimizden geliyorlar. Elinize Mikrofon alip konusuyorsunuz. Bu is cozulmesi lazim. Boyle olamaz. Agirligimiz nerede?!?!?!?!

Bein cizgi kamerasindan gostermedi. Iyi de topun cizgiyle temasini gosteren hicbir aci yok. Tum acilarda top disarda. Bu VAR'daki oelari neye dayanarak gol verdi? Alayiniza girsin simdi bu zafer.

buna benzer fener derbisinde melolu elmanderli sezonda dısarı cıkan toptan gol atmıştı alper çotuk

Yönetim taraftarın TFF'ye yürümesini bekliyor herhalde
Bu sene yapılan kadar şerefsizlik yapılmamıştır

Geri
Üst Alt