- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 23.863
- 2.973
Kardeşim bunu bende paylaşırım sen yönetim olarak gücünü ağırlığını koy hata yaptırtma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam emin değilim Almanya- Japonya mı dünya kupasında aynı pozisyondan gol yemisti. Herkes top çıktı gözüyle bakarken günler sonrasında kuş açisindan tamamen çıkmamış olduğu ortaya çıkmıştı. O acıyı görmeden yorum yapmak istemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 270891
Ekli dosyayı görüntüle 270894
Ekli dosyayı görüntüle 270896
Umarım bir kış açısı görüntüsü vardır yoksa neye göre karar verildiğini çok merak ediyorum
MHK öncelikli problem. Şuanki MHK beka sorunu haline gelmiştir.Yönetim taraftarın TFF'ye yürümesini bekliyor herhalde
Bu sene yapılan kadar şerefsizlik yapılmamıştır
istifaya davet ettiler daha ne yapacaklarKardeşim bunu bende paylaşırım sen yönetim olarak gücünü ağırlığını koy hata yaptırtma.
Ona golden daha çok sinirlendim. Adam vururken ayağı çizgide zaten.Adam icerrde top dışarda dediler sallai pozisyonuna
fener taraftar kitlesınde izdüşümün ne oldugunu google bakmadan acıklayabilecek insan sayısı bir elin parmaklarını gecmez ,tek hane iqsu olan kitle izdüşüm diyor birdeifb itleri izdüşümü falan diyor da onun için topun havada olması gerekiyor. burada top yerle temas halinde ve çizgiyle arasında gölge var
öte yandan bein sports denen o***** evladı oluşum 1 kere bile tekrarını göstermedi pozisyonun, aleyhimize olan tüm pozisyonları ise 50 kere gösterdiler
Galatasaray aleyhine olunca o açıların hepsi var. Gol çizgisi kamerası bile gösterir orayı, ama göstermiyorlar.Bein cizgi kamerasindan gostermedi. Iyi de topun cizgiyle temasini gosteren hicbir aci yok. Tum acilarda top disarda. Bu VAR'daki oelari neye dayanarak gol verdi? Alayiniza girsin simdi bu zafer.
Var yarın akşam.Maç sonu program yapıyor mu arkadaşlar?