Galatasaray'ın Maç Sonu Paylaşımı

Tam emin değilim Almanya- Japonya mı dünya kupasında aynı pozisyondan gol yemisti. Herkes top çıktı gözüyle bakarken günler sonrasında kuş açisindan tamamen çıkmamış olduğu ortaya çıkmıştı. O acıyı görmeden yorum yapmak istemiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 270891
Ekli dosyayı görüntüle 270894

Ekli dosyayı görüntüle 270896

Umarım bir kış açısı görüntüsü vardır yoksa neye göre karar verildiğini çok merak ediyorum

Hocam Allah aşkına ikisi aynı poz. gibi mi? Diğerinde hadi bir nebze beyaz çizgiye değmiş dersin de, açı maçı değil bu, kaç metre dışarı olması lazım, topun çizgiyle alakası bile yok bizimkinde.

Aloo ortaklığı yıkmanız lazım bu gece aloo yarım metre dışardan geldi top

ifb itleri izdüşümü falan diyor da onun için topun havada olması gerekiyor. burada top yerle temas halinde ve çizgiyle arasında gölge var

öte yandan bein sports denen o***** evladı oluşum 1 kere bile tekrarını göstermedi pozisyonun, aleyhimize olan tüm pozisyonları ise 50 kere gösterdiler
fener taraftar kitlesınde izdüşümün ne oldugunu google bakmadan acıklayabilecek insan sayısı bir elin parmaklarını gecmez ,tek hane iqsu olan kitle izdüşüm diyor birde

erden yönetimde olmasa bile çıkıp konuşsa keşke ki bu sayede başkanlık icin güclü bir adım atmış olur.

Bein cizgi kamerasindan gostermedi. Iyi de topun cizgiyle temasini gosteren hicbir aci yok. Tum acilarda top disarda. Bu VAR'daki oelari neye dayanarak gol verdi? Alayiniza girsin simdi bu zafer.
Galatasaray aleyhine olunca o açıların hepsi var. Gol çizgisi kamerası bile gösterir orayı, ama göstermiyorlar.

Yemin ederim bir hakemin elle ayakla kalemize gol atmadığı kaldı.Buda olursa şaşırmam.Neler oluyor arkadaş..
Şu şikecilerin antep maçındaki var hakemi cezanın kralını alması gerekirken şu maça vermek namussuzluğun şerefsizliğin tanımıdır.

çizgi kamerası koyun artık abv ya o kadar para dönüyor bi kamera koyamıyonuz

Paylaşım değil icraat istiyoruz.

Geri
Üst Alt