Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.837
- 19.440
- 2.193
Senelerdir dediğim gibi herkesin adaleti şaşar Allah 'ın adaleti şaşmaz. Yine söylüyorum yine söylüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enes güzel söylüyorsunda bu adalet karşı taraftaki itlere hiç ugramıyor herifler saha içinde yapmadıgı kalmıyor birşekilde puanı alıyorlarSenelerdir dediğim gibi herkesin adaleti şaşar Allah 'ın adaleti şaşmaz. Yine söylüyorum yine söylüyorum
Ellerine ne geçiyor renktaşım? İstedikleri kadar haksız puanları alsınlar senelerdir olduğu gibi bu sene bir yanlarına kalmayacakenes güzel söylüyorsunda bu adalet karşı taraftaki itlere hiç ugramıyor herifler saha içinde yapmadıgı kalmıyor birşekilde puanı alıyorlar
bizse düşün kaç tane şeyle mücadele ediyoruz kendi hocamız,hakem,rakip
yani ilahi adalet olması icin bu itlerin acı çeker şekilde puan bırakması lazım halbuki sezon sonuna kadar yarıştan kopmuyorlar
Kuş açısı da kıç açısı da vardır ama aleyhimize olmadığı için Bein yayınlamayacaktırTam emin değilim Almanya- Japonya mı dünya kupasında aynı pozisyondan gol yemisti. Herkes top çıktı gözüyle bakarken günler sonrasında kuş açisindan tamamen çıkmamış olduğu ortaya çıkmıştı. O acıyı görmeden yorum yapmak istemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 270891
Ekli dosyayı görüntüle 270894
Ekli dosyayı görüntüle 270896
Umarım bir kış açısı görüntüsü vardır yoksa neye göre karar verildiğini çok merak ediyorum
günün sonuna bakarak haklısın tabiki ama demek istedigim yaptıkları okadar pislik cezasız kalıyor daha agır cezalar cekmeleri gerekir bunların o hakettikleri cezaları almadıkları icin burunları boktan cıkmıyor o da ayrı konu tabiEllerine ne geçiyor renktaşım? İstedikleri kadar haksız puanları alsınlar senelerdir olduğu gibi bu sene bir yanlarına kalmayacak
Adam ilk yarı 3 metre geride olan adama direkt bayrak kaldırdı yavYani burada top oyunda diyen var hakeminin de, maçın sonlarına doğru Sallai pozisyonunda top çizgiyi geçti diyen saha hakemlerinin de niyeti belli

Top oyunda diyorlarsa seyirciyi ikna edecek goruntuyu ekrana getirecekler. Boyle infial yaratiyor pezolar.Yani burada top oyunda diyen var hakeminin de, maçın sonlarına doğru Sallai pozisyonunda top çizgiyi geçti diyen saha hakemlerinin de niyeti belli
Örümcek kamera mı ?Tepe kamerası olmadığı için tereddüt var Yoksa top çıkmış.
orta hakemden ziyade var hakemi tam kansız dı hasan o 3.gol icin onun önüne hertür açı geliyor,orta hakemin orada sucu yok görmemesi normal ama var hakemi top cızgıyı gectigi halde golü verdi yıllar önce yine bizim sahada fenere verilen gol gibi 3 1 bitmiştiBu maçtan sonra da yönetim çıkıp açıklama yapmalı. Berbat ötesi bir hakem yönetimi bu auta çıkan toptan gol, Ozan'a verilmeyen kırmızı bizim lehimize de hatalar yaptı bu arada ama daha bize yapılan hatalar Yunus'a verilmeyen sarı kart, 2. golde faul değildi gibi daha basit hatalar ama bunlarda dile getirilerek bir değerlendirme yapılıp TS başkanı ile birlikte açıklama yapılıp adalet için MHK istifası istenmeli- TS ile birlikte.
tepe kamerasına gerek yokki yan kameralardan cok acık belli ki var odasına farklı açıların hepsi geliyor zaten ordaki herif görmesine ragmen gol temiz cıkmadı diyorTepe kamerası olmadığı için tereddüt var Yoksa top çıkmış.