Galatasaray'ın Maç Sonu Paylaşımı

Senelerdir dediğim gibi herkesin adaleti şaşar Allah 'ın adaleti şaşmaz. Yine söylüyorum yine söylüyorum

başkan zaten statta degildir,hatipoglu filan geldiyse o bari konuşsun olmaz böyle

Senelerdir dediğim gibi herkesin adaleti şaşar Allah 'ın adaleti şaşmaz. Yine söylüyorum yine söylüyorum
enes güzel söylüyorsunda bu adalet karşı taraftaki itlere hiç ugramıyor herifler saha içinde yapmadıgı kalmıyor birşekilde puanı alıyorlar
bizse düşün kaç tane şeyle mücadele ediyoruz kendi hocamız,hakem,rakip
yani ilahi adalet olması icin bu itlerin acı çeker şekilde puan bırakması lazım halbuki sezon sonuna kadar yarıştan kopmuyorlar

enes güzel söylüyorsunda bu adalet karşı taraftaki itlere hiç ugramıyor herifler saha içinde yapmadıgı kalmıyor birşekilde puanı alıyorlar
bizse düşün kaç tane şeyle mücadele ediyoruz kendi hocamız,hakem,rakip
yani ilahi adalet olması icin bu itlerin acı çeker şekilde puan bırakması lazım halbuki sezon sonuna kadar yarıştan kopmuyorlar
Ellerine ne geçiyor renktaşım? İstedikleri kadar haksız puanları alsınlar senelerdir olduğu gibi bu sene bir yanlarına kalmayacak

Tam emin değilim Almanya- Japonya mı dünya kupasında aynı pozisyondan gol yemisti. Herkes top çıktı gözüyle bakarken günler sonrasında kuş açisindan tamamen çıkmamış olduğu ortaya çıkmıştı. O acıyı görmeden yorum yapmak istemiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 270891
Ekli dosyayı görüntüle 270894

Ekli dosyayı görüntüle 270896

Umarım bir kış açısı görüntüsü vardır yoksa neye göre karar verildiğini çok merak ediyorum
Kuş açısı da kıç açısı da vardır ama aleyhimize olmadığı için Bein yayınlamayacaktır

Ellerine ne geçiyor renktaşım? İstedikleri kadar haksız puanları alsınlar senelerdir olduğu gibi bu sene bir yanlarına kalmayacak
günün sonuna bakarak haklısın tabiki ama demek istedigim yaptıkları okadar pislik cezasız kalıyor daha agır cezalar cekmeleri gerekir bunların o hakettikleri cezaları almadıkları icin burunları boktan cıkmıyor o da ayrı konu tabi

Bu maçtan sonra da yönetim çıkıp açıklama yapmalı. Berbat ötesi bir hakem yönetimi bu auta çıkan toptan gol, Ozan'a verilmeyen kırmızı bizim lehimize de hatalar yaptı bu arada ama daha bize yapılan hatalar Yunus'a verilmeyen sarı kart, 2. golde faul değildi gibi daha basit hatalar ama bunlarda dile getirilerek bir değerlendirme yapılıp TS başkanı ile birlikte açıklama yapılıp adalet için MHK istifası istenmeli- TS ile birlikte.

Tepe kamerası olmadığı için tereddüt var Yoksa top çıkmış.

Net dışarıda gibi görünse de, farklı açılardan da bakmak lazım.

Bu topun çizgiyi geçmemiş olmasına imkan yok geçen haftaki Barış olayından daha büyük skandal
20241216_233859.webp

^paylasimda^ ; tff & mhk linkleride tag olarak eklenmeli idi.

hatta, su pozisyon nasil kirmizi olmaz , nasil farkli acidan gosterilmez ^bein'ide mesaja ekleyip oyle twiti yazmalilardi .

Bu maçtan sonra da yönetim çıkıp açıklama yapmalı. Berbat ötesi bir hakem yönetimi bu auta çıkan toptan gol, Ozan'a verilmeyen kırmızı bizim lehimize de hatalar yaptı bu arada ama daha bize yapılan hatalar Yunus'a verilmeyen sarı kart, 2. golde faul değildi gibi daha basit hatalar ama bunlarda dile getirilerek bir değerlendirme yapılıp TS başkanı ile birlikte açıklama yapılıp adalet için MHK istifası istenmeli- TS ile birlikte.
orta hakemden ziyade var hakemi tam kansız dı hasan o 3.gol icin onun önüne hertür açı geliyor,orta hakemin orada sucu yok görmemesi normal ama var hakemi top cızgıyı gectigi halde golü verdi yıllar önce yine bizim sahada fenere verilen gol gibi 3 1 bitmişti

bizim aleyhimize verilen kararlarda objektif olmaya gerek yok. tek kriter şikecilere olsa verirlermiydi olmalı ve buna göre top çizgiyi geçti gol iptal derlerdi.bu kadar net. başka şeye bakmaya gerek yok

Geri
Üst Alt