Galatasaray'ın Net Borcu 238 Milyon Euro!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Sarı-kırmızılı kulübün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda yapılan 2018 yıllı olağan mali genel kurulunda üyelere dağıtılan raporlarda, gerçekleşen hesap hareketleri konusunda bilgiler yer aldı.

DZm-HgwXkAAXCkJ.jpg

Kulüp ve bağlı ortaklıkların net borcunun toplam 2 milyar 883 milyon 46 bin 894 lira, alacakların ise 1 milyar 719 milyon 616 bin 165 olduğu belirtildi. Borç alacak farkının 1 milyar 163 milyon 430 bin 729 lira olduğu aktarıldı.

Galatasaray Kulübünün 31 Aralık 2016 itibarıyla borç alacak farkı, 1 milyar 189 milyon 211 bin 671 lira olarak gerçekleşmişti.

Bein Sports

Şu borçu paralı Galatasaray iş adamları ödesin işte kredi vererek faizsiz şekilde yahu. Faiz durumu boynumuzu kırıyor uzun orta vadede. Riva florya projeler bitip paralar gelene kadar ohoho....

Ama nerede o iş adamları? Boş boş kendi reklamlarını yaparlar işte arada sırada bir iki kuruş vererek kulübe

Bu sene kesinlikle Şampiyon olmamız lazım. Şampiyonlar ligi gelirleri de artmışken gruplara kalmak bile güzel para veriyor.

son 6,5 senede 300 milyon euro zarar etmişiz. şaka gibi gerçekten. biraz önce bu rakamı burak elmas verdi.

Şu borçu paralı Galatasaray iş adamları ödesin işte kredi vererek faizsiz şekilde yahu. Faiz durumu boynumuzu kırıyor uzun orta vadede. Riva florya projeler bitip paralar gelene kadar ohoho....

Ama nerede o iş adamları? Boş boş kendi reklamlarını yaparlar işte arada sırada bir iki kuruş vererek kulübe
.
unal_aysal_gsarayi_ben_batirmadim_1515524336_0154.webp

Yahu birşeyi anlamadım.2017de gelir 506 milyon ama gider 933 milyon
Nasıl oluyor bu?

Bu kadar gideri bir senede kulüp nasıl yapabiliyor merak ediyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt