Galatasaray’ın Net Borcu Açıklandı! | 12 Haziran Divan Kurulu | GSTV

2018 şl paramızı haziranda alacağız diyolardı daha gelmemiştir bu sene de para alacağız şl den

rivanın parası da gelir bu yıl içinde yayın gelirleri stad parası vs vs baya kapatırız makası

bu kadar borç varken şener çöplerine milyon eurolar yağdırıyor, Avrupanın en yüksek maaşlarını ödüyoruz.
Acilen maaş sınırını ayda max. 200000 euro seviyelerine getirip üstünde maaş ödemelerini sonlandırmalıyız.

O dönemde çok fazla gider olmuş, önceden kalma alacaklar vardır belki bilemiyorum.
Neye fazla gider olmus acaba ben sahsi cok merak ediyroum. Organizastion'da yapmadik hani naptik o kadar. Ürün mü satamadik. Diger branchlar'dan mi zarar ettik nasil oldu bunlar önemli iste. Futbol takimindan gelir gider'den dolayi oldugunu sanmiyorum.

Galatasaray SK Divan kurulunda konuşan üye İbrahim Göknar, mali disiplin adına Galatasaray'ın bu sene transfer yapmaması gerektiğini, yeteri kadar kupası olduğunu belirtti:

— "Müzemiz kupa dolu, bırakın biraz da rakipler düşünsün. Hocam bu kararı alırsa ona çok saygı duyarım" https://t.co/zO0ap4sLIJ

Neye fazla gider olmus acaba ben sahsi cok merak ediyroum. Organizastion'da yapmadik hani naptik o kadar. Ürün mü satamadik. Diger branchlar'dan mi zarar ettik nasil oldu bunlar önemli iste. Futbol takimindan gelir gider'den dolayi oldugunu sanmiyorum.
Ya ne hıyar adamsın önceden ödenmesi gereken paralar o dönemde toplu olarak ödenmiş olabilir diyorum.

Borç yapılandırmasna bağlı faiz artışı da ihtimal dahilinde.

Amatör branşların tümü zarar veriyor kulübü yılardır.

Ortada 200 milyon Euro borç mevcut ise bunun en büyük sorunu bu amatör branşlar sportif taraftan.

Futbol tarafı yeterince kazandırıyor bizde.

Bide temel borcun nedeni Faruk sürenin AİG rezaleti tabiki. O mesele olmasaydı ne riva, nede Floryayı satmış mecburiyetinde olacaktık.

Son 16ya kalmak +10 milyon euro demek ki 13 olacak gelecek yıl. Galibiyet geliri yok orada.
Bak onu bilmiyordum. Son 16ya kalmak 13 milyon euro ise son 8 de 15 civari olacak.
Gruplarda 2 galibiyet 2 beraberlik alirsak 9 milyon civari bonus olsa 37 milyon euro yapiyor ama son 16ya kalmak da guzel para.

Sportif başarı olmadan nasıl mali disiplin yapacaksın dayı, bu kadar yeter biraz da başkaları mı şampiyon olsun diyek

48519

Bak onu bilmiyordum. Son 16ya kalmak 13 milyon euro ise son 8 de 15 civari olacak.
Gruplarda 2 galibiyet 2 beraberlik alirsak 9 milyon civari bonus olsa 37 milyon euro yapiyor ama son 16ya kalmak da guzel para.
Geçen yıl son 16, 9.5 son 8 ise 10.5 idi. Bu yıl yüzde 30 artacağı söyleniyor.

Grupta da 3.6 galibiyet 1.2 beraberlik artı puan primi

Borç alacak farkı 1.4 milyar Tl. Alacağınız para da Rivadan. Yani Rivada içinde. 1 milyar TL alacağımız var. Bu alacak Rivadan. Başka alacak yerimiz yok ki.

EGER 2018 Cl'de kazandığımız paralar geçmediyse 200 milyon TL ordan gelecek. 60-80 arası şampiyonluktan gelse. Tekrar 1.1 milyar TL'ye iner borç.

Geri
Üst Alt