- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
2 gün kendime gelemiyorum gercekten inanilmaz can sıkıcı bir olay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım şu cümleyi kurar basın toplantısında.Puan kaybetmek değil sıkıntı. Alenen göstere göstere hakkımızı gasp ediyorlar ve bizim yönetim çıkıp iki kelam edemiyor.
Ligi izlemeye devam edip etmeyeceğime Erden Timur'un bugün yapacağı basın toplantısından sonra karar vereceğiz. Biz kulüp olarak camia olarak ortalığı yangın yerine çevirecek miyiz VAR kayıtlarını açıklatabilecek miyiz yoksa aman efendim canım cicim mi olacak onu göreceğim. Ve net olarak ligi izlemeye devam edip etmeyeceğime bugün karar vereceğim. Yeter lan .......m eşekbahçesini .......m holdingini servetini bilmem nesini....
gitmeeTransa giriyorum.
en iyi olan kimse onun karsisinda durur herkes. 8jk zaten = fb. hamsileri kaale almiyorum. tek ise yaradiklari sey fenerden bazen puan aliyorlarBenim sasirdigim nokta trabzonlusu beşiktaşlısi da bayram havasına giriyor biz puan kaybedince
25 yıldır pompalıyoruzya, aynı pompadan yemekten bıktılar.Benim sasirdigim nokta trabzonlusu beşiktaşlısi da bayram havasına giriyor biz puan kaybedince