- 14 Haziran 2009
- 28.849
- 12.851
- 2.698
Avrupa'ya dair en ufak bir umut en ufak bir heyecan bırakmadılar bende. Bu yönetimle bu hocayla bu takımla bir cacık olmaz, boşuna ümitlenmeyin. Dua edin de ligi vermesin bu laleler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
korkak hoca bir daha üçlü çıkmadı ondan sonra. Haftalardır ilk yarıları berbat oynayan bir takım var. Bu adam oyuncu değiştirmeyi bilmez devre arası konuşma yapmayı bilmez maça kötü hazırlanıp ilk yarıyı çöpe attığı an bittik demektir. Ne işe yarıyor o zaman.fb macina cikacak kadro ve oynanacak format kritik olur zannimca .
diger yandan , uefa rakibimizi eler miyiz , bilemiyorum .
tek ihtimal eleriz diyorum ; deplasmanda ilk macta mutlak kompakt takim oyunu,, ofansif 11le cikilmamasi . dogru 11 ve dogru formatla cikilmasi .
unutulmamali ; az alkmaar ile bu sezon oynadigimiz deplase macinda neler oldu hatirlayan var mi ?
3lu oynadik . takim olarak dokulmustuk ozellikle ilk yari . 2.yari hareketlendik,degisikler vs ile .
o gun *ilk *yarida bir tek begendigim isim ; osimhen idi *cabasi dolayli... gerisi sahada yoktu nazarimda .
yedigimiz gol evlere senlikti . orta saha asiri kolay gecildi , defans her hattiyla daginikti. golde bu bolgede hatasiz olan yoktu . hatta , muslera nin bu macta yedigi gol (dunku, ajax da yedigimiz bir golun) *benzer elinden sektirmesi bazli yemisti . yunus'un bu kurgu da *sol *kanat *bek cikmasi da ayri anlam veremedigim durumdur bu maca dair.
sozun ozu ; hoca nin net sekilde -egrisini bukup dogrusunu bulmasi gerekir- . ilk alkmaar ile oynadigimiz macta neleri hatali yapti , <- bunlari bu sefer ayni rakip deplasmaninda yapmama uzerine calismasi gerekir.
saygi ve selamlar .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki
Benim bildiğim Uefa Avrupa Ligi'nde yola devam ederiz ve Fb Maç'ında yeniliriz..
elersek tüm foruma Tabii üyeliği alıyor musun sen onu söyle şimdi.daha 2li maç sisteminde young boysu pragı eleyemiyorsun millet eleriz yazmış nah
Neydi onlar üstad?gecen mac yaptigimiz az esprilerini tekrar yapabilecegiz
mac gunu yaklasinca yaparizNeydi onlar üstad?