- 20 Eylül 2009
- 19.092
- 17.658
- 2.773
Sıçayım böyle habere midem bulandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık değilen önemli adam min son ,tek basına puan alabilecek takımı dagıtabilecek tek oyuncu o
Abi yanlış bi düşünce aslında bu. Yapsalar yapsalar 2-3 kişilik rotasyon yaparlar. Zaten çok geniş bir kadro yok ellerindeCity maçındaki sakatlıklar gözünü korkutmuştur Tottenham'ın. Aston maçına da as kadro çıkacaklardır. Bari İstanbul'da sakat vermeyelim deyip iyi oyuncularını getirmezler.
Draguşin. Fizikli ama ayağı yok.Van de Ven sakatsa, beğenilen bir Romen var, o oynayacaktır.
Ne yapalım bir umut böyle olsun diye bekliyoruz işte. Uefa'yı çok önemsediklerini sanmıyorum genç oyuncularla bile gelebilirler. Umarım öyle olur yaniAbi yanlış bi düşünce aslında bu. Yapsalar yapsalar 2-3 kişilik rotasyon yaparlar. Zaten çok geniş bir kadro yok ellerinde
Şu Aston maçı geçsin ben birkaç cümle yazıcam bu takım hakkında.Ne yapalım bir umut böyle olsun diye bekliyoruz işte. Uefa'yı çok önemsediklerini sanmıyorum genç oyuncularla bile gelebilirler. Umarım öyle olur yani
Tottenham oyunculara karsi dogru yaklasim icin tessekur ederim kralGebersinler
Feramuza olan özlemim dinmiyorrTottenham oyunculara karsi dogru yaklasim icin tessekur ederim kral
Ben varim bebekFeramuza olan özlemim dinmiyorr![]()
Bunlar iyi değil miydi bu sezon. Manu'ya deplasmanda 3 attılarTarihin en kötü Tottenham'ı diyebilir miyiz ?
Valla Tottenham'ı en son David Ginola'lı zamanlarında severek takip ederdim rengo. He Manu'dan febe de puan aldı çok şey etmeyelim.Bunlar iyi değil miydi bu sezon. Manu'ya deplasmanda 3 attılar
ManU'ya 3 atmak bir ölçü değil bence epey uzun bir zamandır. Hele hele Premier League maçlarında.Bunlar iyi değil miydi bu sezon. Manu'ya deplasmanda 3 attılar
Öyle ama tottenham da çok kötü değil bu sezon bence.ManU'ya 3 atmak bir ölçü değil bence epey uzun bir zamandır. Hele hele Premier League maçlarında.
O kadar iyi de değiller bence ama. Ligde 9 maçta 13 puan pek iç açıcı da değil.Öyle ama tottenham da çok kötü değil bu sezon bence.