Evet ben de yazacaktim aynisini ama üsendim

Simdiye dek Denayer hep defans degil hücum yaptigimiz zamanlarda girdi oyuna bu yüzden tam olarak degerlendirmek biraz zor. Bence en büyük fark Denayer ilk geldiginde cok kaos vardi takimda ve takim icinde huzur yoktu. Simdi ise tam tersi her futbolcunun belli bir görevi var huzur var ve simdilik basari var. Bunlar pozitif etkenler hele hele bir genc oyuncu icin.
Genc oyuncular icin kötü ve kaotik ortamlar iyi degil, herkes sinirli herkes tedirgin herkes beklentilerinin karsilanmadigi icin daha acimasiz oluyor degerlendirmelerde. O kaotik ortamda Denayer'e zaman zaman cok yüklenildigini düsünüyorum ben. Su anki durumumuzda mutlaka genclere sans vermeliyiz zaman zaman cünkü iyi bir ortam var takimda cok kaliteli adam var bunlarin genclere faydasi büyük olacaktir. Eyüpspor hazirlik maciydi sanirim Fernando gencleri toplayip birseyler anlatmisti macta bir ara. Bu muazzam birsey.
Dedigim gibi ben Denayer'e güveniyorum, cok potansiyelli bir cocuk.
Muazzam top teknigi var bir savunma oyuncusu icin. Serdar'a geri dönersek evet en büyük sorunlarindan biri baski yediginde cok cabuk telaslanmasi. Bu yüzden gecen sene Fener macinda penalti yaptirmisti zaten. Kadiköy ve Vodafone da da baski yüksek olacak haliyle, umarim yine benzer bir sacmalik yapmaz.