GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Fikstürü Belli Oldu

City son maç kötü oldu

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lige nasi denk geliyo acaba.Son maclar city atletico rahatlamis olurlarsa iyi olabilir bizim icin ama bu zamanlarda bizim cok dusus yasadigimiz zamanlara denk geliyor.Üstune afrika kupasi var 15 ocakta bitiyordu sanirim cok fazla denklem var hayirlisi olsun bizim icin 24 e kalabilecegimize inaniyorum.Tabi takimin eksiklerini gidermak şartiyla
Eyüp dep
18 Eylül Frankfurt dep
Konya iç

Alanya dep
30 Eylül Liverpool iç
Beşiktaş iç

Başakşehir dep
Bodo iç
Göztepe iç

Trabzonspor iç
Ajax dep
Kocaeli dep

Gençler iç
USG iç
Fb dep

Samsunspor iç
Monaco dep
Antalyaspor dep

Gaziantep iç
Atlético iç
Karagümrük dep
City dep
Kayseri iç

frankfurt maci cok önemli, eger 3p alirsak turu geceriz, o moralle zaten karsimizda kimse duramaz samiyende.

Aha da buraya yazıyorum Frankfurtu fena parçalayacagiz. Hatta dün kafamda böyle bir fikstür kurdum. Sona Liverpool ve city koymuştum burada atletiko oldu. Yani form durumumuzun düştüğü aylara gelmeden ilk 24 yaparız inşallah

nereye cok iyi beyler? asil city falan sonda olmasi cok kotu. gecen sene buyuk takimlar hep lig asamasinda son maclara dogru kastilar ilk 8 e falan girebilmek icin. ilk maclarda hep surprizler oldu. keske ilk mac city olsaydi hic hazir degiller. rezalet.

Eyüp dep
18 Eylül Frankfurt dep
Konya iç

Alanya dep
30 Eylül Liverpool iç
Beşiktaş iç

Başakşehir dep
Bodo iç
Göztepe iç

Trabzonspor iç
Ajax dep
Kocaeli dep

Gençler iç
USG iç
Fb dep

Samsunspor iç
Monaco dep
Antalyaspor dep

Gaziantep iç
Atlético iç
Karagümrük dep
City dep
Kayseri iç
Bunlar da muthis denk gelmiş hep Istanbuldayiz

Eyüp dep
18 Eylül Frankfurt dep
Konya iç

Alanya dep
30 Eylül Liverpool iç
Beşiktaş iç

Başakşehir dep
Bodo iç
Göztepe iç

Trabzonspor iç
Ajax dep
Kocaeli dep

Gençler iç
USG iç
Fb dep

Samsunspor iç
Monaco dep
Antalyaspor dep

Gaziantep iç
Atlético iç
Karagümrük dep
City dep
Kayseri iç
Gayet iyi

ocak ve subat aylarinda form olarak cok fena düsüyoruz, gecen seneyi hepimiz hatirliyoruz mesela

city deplasmaninin son mac olmasi o acidan iyi, zaten puansiz döneriz hesabi yapiyorduk. atletico macini liverpool maciyla degisirdim ben sadece.

form olarak en zirvede oldugumuz zamanlarda yenenilecegimiz takimlarla oynuyoruz.

Geri
Üst Alt