GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Fikstürü Belli Oldu

Frankfurtu gafil avlamak lazim, ben begendim.

Bizim fisktur icinde nerelere geliyor acaba

serefsizler ucl maclarimizdan sonra once falan hep fener bjk trabzon koymuslar caniniz cehenneme

Kura birçok açıdan çok çok iyi olmuş.

İlk maçın Frankfurt deplasmanı olması, üzerine evimizden en ateşli ve çoşkulu oynanacak ilk maçın Liverpool'a dek gelmesi güzel olmuş.

En zorlu 3 takımdan ikisinin sona kalması da heyecanı taşıyabilmek adına iyi. İlk 5 maç 7-8 puan gelirse ki çok uzak ihtimal değil evdeki Madrid maçının havası çok farklı olur.

Fırsat gibi fırsat çak Frankurta gerisi gelir ben inanıyorum ama rezil atarsak onun da devamı gelir uçlarda olucaz muhtemelen

frankfurt maci neden persembe?
bu arada iyi denk gelmis
12 eylul leverkuesen-frankfurt
18 eylul frankfurt-galatasaray

Liverpool maçı için passolig gerekli mi? TC kimlik ile girebiliyor muyuz?
Frankfurt maçı için bileti bizim kulüp mü satacak, Frankfurt tarafında izleyebiliyorsak onu nasıl alacağız?

maçlara giden renktaşlardan bilgilerini bekliyoruz

Güzel City ile son maç, Liverpool ile ikinci maç. City garantilemiş olabilir. Ayrıca zor fikstürü var bizden sonra Tottenham ve Liverpool deplasmanlarına çıkacaklar bizden sonra. Liverpool da 2 gün sonra Chelsea deplasmanına çıkacak. Bize çok kasmaz hatta rotasyon yaparlar.

Ayrıca bizde boktan bir fikstür dönemi vardı.
Liverpool (iE)
Beşiktaş (E)
Başakşehir(D)
Bodo (E)
Göztepe(E)
Trabzon(E)
Ajax(D)

Gerçekten berbat fikstür ama hep İstanbul’dayız sadece Ajax’a gideceğiz. Yine FB maçı öncesi CL maçında da içeride USG maçı var.

Liverpool'u küçümsediğim için söylemiyorum ama..

Bu kupayı 15 kez kazanmış Real Madrid'e karşı resmi maçlarda 3 kez kazanmış bir ekibiz yahu.. Bu 3 galibiyette de Real Madrid in kadro kalitesi Los Galacticos seviyesinde idi.. Hatta süper kupa maçı seremonisinde Roberto Carlos Jardel'e 4 işareti yapıyordu.. Kadro kaliteleri arasında devasa farklar vardı.. Şu anki Liverpool ile olan kadro kalitesi farkının kat be kat üstündeydi..

Tabiki de Liverpool saygı duyuyoruz ancak gözümüzde fazla büyütmeye de gerek yok.. 2000 den sonra oynadığımız 4 maç, 1G-2B-1M şeklinde.. Averajlar eşit..

Ben A. Madrid maçını Liverpool maçından daha zor görüyorum..

Çok iyi görünüyor ilk 5 maçta ciddi anlamda ilk 8'de olabiliriz.

Liverpool maçı için passolig gerekli mi? TC kimlik ile girebiliyor muyuz?
Frankfurt maçı için bileti bizim kulüp mü satacak, Frankfurt tarafında izleyebiliyorsak onu nasıl alacağız?

maçlara giden renktaşlardan bilgilerini bekliyoruz
Türkiye deki maca gelmeyın kardeşim biz bilet bulamıyoruz

Guzel fikstur. Ilk mactan 3p alirsak veya en kötu yenilmezsek önumuz acik bence

Fikstür bence kötü City bu performansıyla ilk 8 zor yapar hele son maça kalırsa evire çevire öperler bizi

Yalnız Nijerya Afrika kupası finali falan oynarsa osimhen atletico ve city maçlarında olmayacak sıkıntılı durum

Geri
Üst Alt