GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Fikstürü Belli Oldu!

Neden paylaşılan fotoğrafları goruntulemeye yetkim yok yazıyor? Büyüterek bakmaya çalışıyorum ama bu sefer de görüntü çok bozuluyor.

BUYRUN :

galatasaray_ucl.webp

Maalesef. Geçen sene sp yendi diye hatırlıyorum portjizde. Buradan olumsuz basmayalım da sp deplasmanı öyle bir yer yani.
zaten tokat yiyerek başlamayı seviyor bizim takım gidip frankfurttan 5 yemeden 3 maç kazanma işi yapmadılar. Geçen sene gibi seyrederse 4 maç 9 puan gibi olabilir(okan hoca imza maçları seviyor barçaya bir şey hazırlayabilir) 7. maç feyenoord maçımız bu maçta işi bitirmediğimiz sürece çok zor maç olur psg

Sporting 4 oyuncu satmış. Quenda zaten uzun süre sakattı ama yerine oynayanın son kararları filan iyi değildi. Gerçi 4. ismi bilmiyorum belki 2 sağ kanat birden satıldı

Cok zor bir fikstür olmus acikcasi

Gecen sezon ki fikstür’e yakin

Geçen senenin ayni başlangıç. Şu sportingden alacağımız 3 puan işin rengini değiştirir.

İlk maç kötü olmuş. Aston Villa maçı ile başlamak isterdim. İlk iki maçtan sıfır çekmemiz en olası senaryo. Sonra açılabiliriz

Psg macindan önce garantilemek lazim ilk 24’ü

İlk maçın içeride kazanabileceğimiz bir maç olmasını tercih ederdim. İlk 2 maç sıfır çekersek (ki kuvvetli bir olasılık bu) durum zorlaşır..
Birde son maç öncesi ilk 24'ü mutlaka garantilemek zorundayız. Psg deplasmanında puan alma ihtimalimiz yok. Zaten genel olarak Okan hoca ile avrupa deplasman karnemiz çok bozuk. Yine ne yaparsak iç sahada yapacağız artık..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt