İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.492
- 3.277
- 1.523
psg 7 de 7 yaparsa önceki yılların aksine son maç win bile alabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psg yanlış hatırlamıyorsam lig kısmını ikidir Play off bitirdi. Hatta Enrique Bike isteye maç temposu adına Play off yapıyor diye düşünüyorumpsg 7 de 7 yaparsa önceki yılların aksine son maç win bile alabiliriz.
O zaman durum bizim için kötü son maça sağlam çıkmaları demek oluyor buPsg yanlış hatırlamıyorsam lig kısmını ikidir Play off bitirdi. Hatta Enrique Bike isteye maç temposu adına Play off yapıyor diye düşünüyorum
Maalesef. Geçen sene sp yendi diye hatırlıyorum portjizde. Buradan olumsuz basmayalım da sp deplasmanı öyle bir yer yani.O zaman durum bizim için kötü son maça sağlam çıkmaları demek oluyor bu
zaten tokat yiyerek başlamayı seviyor bizim takım gidip frankfurttan 5 yemeden 3 maç kazanma işi yapmadılar. Geçen sene gibi seyrederse 4 maç 9 puan gibi olabilir(okan hoca imza maçları seviyor barçaya bir şey hazırlayabilir) 7. maç feyenoord maçımız bu maçta işi bitirmediğimiz sürece çok zor maç olur psgMaalesef. Geçen sene sp yendi diye hatırlıyorum portjizde. Buradan olumsuz basmayalım da sp deplasmanı öyle bir yer yani.
Lan koş @Sami Karakoçİlk maç balayına gittiğim tarihe denk geliyor. Mecbur düğünü erteleyip balayına gitmeyeceğiz.