GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Kadrosu Belirlendi

Gs tarihinde kaç kere CL'ye katıldı? 15 mi mesela? @Sarper Yıldırım

Bence yukarıda bildirilen kadro, kağıt üzerinde belki de ilk 3'e girebilecek kalitede bir kadro diyebiliriz bence. (96-2000 kadrosunu tek bir kadro olarak kabul ediyorum)

Bu takım yedek santraforu Radu Niculescu ile, sol beki Victoria ile CL'de Lazio, PSV, Nantesli gruptan çıktı, ikinci grupta Lpool, Roma, Barcalı grupta 6 maçta 5 beraberlik ile son maç ofsayt golle 0-1 yenilerek son anda çeyrek finalin kapısından döndü. Hem de aynı sene ligde şampiyon oldu ve 3. Yıldızı taktı.

Evet kadro çok önemli bir şey ama her şey değil. Ki bu kadro da gayet ilk 24 yapabilecek bir kadro.

Doğru geniş kadro.

Arda'nın stoperde, Sallai'nin bekte ve Berkan'ın , ŞL düzeyinde ne vereceği de büyük soru işaret... İkardi'nin de 100 kilo olduğunu unutmayalım.

Ekli dosyayı görüntüle 302044

Durum cok iyi degil.
Eren/Jakobs/Apokerim hattı cok zayif CL icin.
Ilkay alternatifsiz su an.
Kanatlarda 3 kisi var, Icardi de 100kg.

Bizim yiyecegimiz goller cok net, rakip bizim solumuzdan gelip sorun yaratacak. Kanatlar sakatlanirsa uretkenlik azalacak.
Ya bu surecte Ilkay Hagi performansi gosterir, ya da basarisiz oluruz.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne 24 kişilik kadro listesi bildirdi.

Kazımcan Karataş, Jankat Yılmaz ve Eyüp Aydın, Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almadı.

Ekli dosyayı görüntüle 302037
Kimse söylememiş ama Jankat ve Eyüp B listeden girebiliyor kadroya. Kadronun dışında kalan tek isim Kazımcan.
Siraçhan ve Eren kadro dışı, onlar da var.

Yav bu arada gecen hafta frankfurt iceride Bremeni yenmis. Kim yazdi ya da ne oldu ben Leverkusen deplasmanina gittiler sandim...

Herifler bizim mactan once iceride Leverkusen ile oynayacak. Hocanin her dakikasini incelemesi gereken maç.

Ben hayal kuruyorum bu fiksturde ilk 8 e ucundan girebiliriz diye-ceyrek final demek yerine benim kafa boyle, son 16 ya direkt kendini atmak muazzam bir basari olur. Realist hedef tabii ki ilk 24.

Gecen sene 8 ile 24 arasinda 5 puan var. Her puan altin degerinde yani.

Renktaşlar bu kadro ilk 24’e girmeye yeter. Yukarıda veli kardeş güzel bir örnek vermiş.

Bugün getirsen tff 1.liginde oynayacak yabancı oyuncularla bu takım Cl tarihinin en zor formatında çeyrek final oynadı. Şu kadronun bu fikstürde her türlü +12 puan alması lazım

Renktaşlar bu kadro ilk 24’e girmeye yeter. Yukarıda veli kardeş güzel bir örnek vermiş.

Bugün getirsen tff 1.liginde oynayacak yabancı oyuncularla bu takım Cl tarihinin en zor formatında çeyrek final oynadı. Şu kadronun bu fikstürde her türlü +12 puan alması lazım
Bu yuzden ilk 8 de uçuk hayal degil(ama o seviyede zor). Ama camia buna kitlenmeli + takim buna motive olmali.

Surekli kerem ve baris konusu, surekli yonetimin defolari yuzunden futbolcuya baski koyma(ugurcan) gibi seyler olursa isimiz zor.

Oynayacagimiz takimlar kolay asla degil (olmayacakti zaten CL de ama bir benfica ya da PSG gibi kura cekmedik) kisaca herkesin maclari zor. Fiksturumuz cok seye ihtimal verebilir, liverpool maci iceride oldugu icin istisna bir mac olacak ama genel anlamda ilk 6 mac bizim puan toplayacagimiz maclar. Son 2 mac duruma gore "ya allah" moduna da donusebilir.

Kutucu ile CL şenlikleri

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt