Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Muhtemel Rakipleri!

Ya da Schalke, Lokomotiv gibi leş takımlar yerine top kulüpler gelsin.

Hangi grup olursa olsun en iyi ihtimalle 3 oluruz. Daha Ş.L'de mücadele edicek kalibrede değiliz.
3. bitirmeye çalışıp en azından uefada çeyrek-yarı görmeye çalışmak daha makul.

Geçen sene bir Türk takımının düşüp düşebileceği en bal gruptaydık. Yani farketmez bizim için artık.

Hangi grup olursa olsun en iyi ihtimalle 3 oluruz. Daha Ş.L'de mücadele edicek kalibrede değiliz.

Geçen sene bir Türk takımının düşüp düşebileceği en bal gruptaydık. Yani farketmez bizim için artık.

Ben de böyle düşünüyorum. Cl tarihinin en kolay grubunda patates olduk. Bari iyi takımlardan oluşan bir grup gelse en azından yıldız oyuncuları izleriz. Tabi üçüncü bitirmek de iyi olur.

İlk 2 torba dan ziyade 3. torbadan en makul takım gelir umarım,uefa daha gerçekçi bir hedef bizim için.

D8DomX_XYAE3LGN.jpg

Uzuldum lan. Ne guzel hergun + 1.1 milyon euro cebe indiriyorduk karşılaşmalar sonrasi. Bugünü boş geçiyoruz belliki

Uefa eskisi gibi kolay değil

Pot1:
Chelsea/zenit/bayern

Pot2
Porto/shaktar/napoli

Pot3
Celtic/benfica/moskova/valencia

City
Atletico
Lyon
Galatasaray

CL de uzun zamandir fransiz bir takimla karsilasmadik. Cimbombomun cocugu Jason Denayer'in takimiyla eslesecegimizi düsünüyorum.

Geri
Üst Alt