GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Kaç puan kaldırırız

• 0-6

• 7-12

• 13-18

• 19-24

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Tam Ş. Ligi kurası, heyecanlı güzel maçlar yaşayacağız. Tek sorun Almatı, Karabağ, Pafos gibi takımların olması nedeniyle puan baremi yukarı çikar, toplayacağımız puan yeter umarım. (11 puan)

zor kura ama liverpool ve bodo haricinde cok tempolu oynayan rakip yok. en azindan ligi riske atacak kadar yipranmayiz.

Onyedika falan alabileceklerini sanmıyorum. Bissouma isterse balonu maçtan önce çeksin, kimse gelmeyecekse alınmalı kiralık.

Dursun ve Kavukçu yine gaza gelmiş, takımın net orta sahaya ihtiyacı var, sol stoper Bardakçı, kale işi çözülmedi. Her oyuncu alındığında takım eksiksiz gibi açıklama yapmaları sıktı.

bodo ve union'u yenip monaco yahut frankfurt'tan 1 puan ile döneriz

7 puan ile kapatırız.

City'ye falan yenilsek de fark yememek önemli. 11 puanda falan kalırsak averaj kritik oluyor.

Olm biraz akışına bırakın. Liverpool’la City’le oynuyorsun fark bile yesek keyfini çıkarmaya çalışın.

Ki ben büyük maçlardan büyük işler bekliyorum. Bodo falan korkutuyor asıl beni. Ama genel olarak çok güzel bir kura. Eskiden olsa devlerle oynayacağız diye keyiflenirdik şimdikiler anca ağlamayı biliyor. Bir kendinize gelin artık ya.

En az 13 puan bekliyorum.

Olm biraz akışına bırakın. Liverpool’la City’le oynuyorsun fark bile yesek keyfini çıkarmaya çalışın.

Ki ben büyük maçlardan büyük işler bekliyorum. Bodo falan korkutuyor asıl beni. Ama genel olarak çok güzel bir kura. Eskiden olsa devlerle oynayacağız diye keyiflenirdik şimdikiler anca ağlamayı biliyor. Bir kendinize gelin artık ya.

şimdiden su maçların heyecanini yaşıyorum

Ya bizim kadro küçümseniyo burda. En pahalı 3. Kadroyuz farkındamısınız. 2 takviye lazım bize bukadar

CL’de ne yapabileceğimizin fragmanını geçen sezon AL’de izledik. Alabileceğimizkadar puan alıp ligi boşlamayalım yeter. Ligi kazanırsak tekrar CL’ye gideriz. En önemlisi her sene CL’de olmak.

Anket hazırlayan modlarıma sesleniyorum:

0-6
6-12 gibi seçenekler olmamalı.

0-6
7-12
13-18
19-24
gibi seçenekler daha doğru olur. Bunlara dikkat edelim lütfen.

Kadroya güven yok ,hala ciddi eksiklerimiz var ve 1 2 transferden bahsediyor tavukcu
Geniş kaliteli kadro kurmazsak işimiz zorlasir

Aga burası şampiyonlar ligi. Nedir bu kadar korkutan? Ne gelmesini bekliyorsunuz RFS mi? Onu da yenemedin gerçi.

75 milyon avroluk santraforum ve 30 milyon avroluk sağ bekim varsa, Sane, Icardi, Torreria, Davinson gibi oyuncularım varsa benim bu kuradan korkmamam lazım. Sonuçta ilk torbadan PSG - Barcelona ikilisi de gelebilirdi. Bence o senaryoya göre ilk torba kurası bile fena değil. Inter - Dortmund gelse daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok. Avrupa'da başarıya aç bir takımız ve iyi bir kadromuz var. İsimli takımlara karşı da daha iyi performans veriyor takım. O yüzden ben çok da ümitsiz değilim.

Burada kalan eksikleri giderme konusunda yönetim bir sınav verecek. Eksiklikler giderildikten sonra da bu TR ligi tarihinin en pahalı kadrosu ile de Okan Hoca bir zahmet bir şeyler yapacak. Yapamıyorsa Avrupa çapında hoca olamaz gerçeğini kabulleneceğiz. Abuk sabuk işler yapmayıp, hurra saldırmayıp Avrupa'da daha dengeli bir futbol oynatırsa neden olmasın diyorum ben.
BRAVOOOOOOO

Onca imkansızlıkla CL de üst üste 2 gruptan (2 gruplu format sadece 1 kere uygulandı) çıkıp çeyrek final oynadık zamanında..

Şu fikstürü görüp de yandık demek de ne bileyim..

Liverpool yerine Dortmund filan olsaydı çok iyiydi. En ümitsiz olduğum maç o. City ve Liverpool çıkart zaten kadro kalitesine bakarsanız neredeyse en iyisi biziz.

Liverpool hariç gayet güzel bir kura.
İşte bi saattir bunu anlatmaya çalışıyorum. Neden bazı arkadaşlar bukadar karamsar anlamadım. Kadro ve hoca hakkını versin artık

15 puan aliriz. O da son 16 icin fazlasiyla yeterli.

Okan hocam sendeyiz. Bir Avrupa hayal kirikligi daha yasamak istemiyorum.

malmö prag kiev gibi kek takımlar yok şansımız yüksek

Geri
Üst Alt