GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Kaç puan kaldırırız

• 0-6

• 7-12

• 13-18

• 19-24

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
1756407357641.webp

en zor 2. kurayı çekmişiz.

Biz kadromuzun hakkını verirsek neden olmasın..
Birde 2-3 takviye lazım biri kaleci olmak üzere

twitter'da baktım, liverpoollular galatasaray deplasmanı için çok mutlu olmuşlar. hem atmosfer için hem de istanbul için.

Beyler twitter'da yabancı kodlarla rakip taraftarlarımızın yazdıklarına baktım, adamların ortak noktası galatasaray stadyumundaki atmosfer.

Mesela herkes liverpool, a.madrid felan diyor beni en çok korkutan takımlar bodo, union felan.
Özellikle son 2 seneye baktığımız zaman zor denilen maçlarda daha başarılıydık 2 bayern maçı, Manu maçları orda kopenhag a çok kötü oynadık iki maçta da.
Geçen sezon ise tottenham'i felan ezdik ama saçma sapan takımlara puan kaybettik

Liverpoolla atleticoya yazik olacak. Var mi inanmayan ? İki maca 6 puan yaziyorum.artik 2000 ruhunu istiyorum !

City deplasmanında Galatasaray'ı izlemek keyifli olacak. İyi takımlarla oynadığımız maçları izlemeyi daha çok seviyorum.

Guardiola vs Okan Buruk falan keyifli hikayeler bunlar.

Bugün Samsun Panathinaikos a elendi. Shakhtarıda elemişti Panathinaikos. Shakhtar Bjk yi eledi sürklase etti. Samsun pana ile kafa kafaya oynadı. Bu küçük bir senaryo. Neden anlattım..
Samsun bile az daha Panathinaikos u eleyecekti. Bjk yi duman etmiş shakhtar ı eleyen Panathinaikostan bahs ediyorum. Belki Panathinaikos çok güçlü değil ama aynı senaryo büyük takımlar içinde oluyo sürekli. Fark büyük takımlarda Liverpool real city barça vs. Bu takımlarda teknik taraf çok kaliteli ve rotasyon çok geniş. Kendini geliştirmiş olsa bile 2 sene önce Kazımcan Arda Güler'i sahadan silmişti. Aynı Arda real için önemli bir oyuncu şuanda. İşte büyük takım iyi teknik ekip ve takım. Daha örnekleri çok daha fazla arttırabiliriz. Bunca örnekte benim gördüğüm tek birşey var. Biz bu Avrupa takımlarını gözümüzde çok fazla abartıyoruz. Takım olmak teknik ekibin iyi çalışması ve taraftarla birleşmesi kaliteli ayakların varsa eğer başarının sırrı. Bizde bunların coğu var. Çektiğimiz kura evet ballı değil ancak gözümüzde çok büyütüyoruz. Hadi Liverpool City okey ama atl madrid zamanında 4 attığımız Dortmund gibi. Monaco hep Monacoydu oynadık yendik. O zamanda aynı seviyedeydi. Ajax dediğin takım altyapı vs. eyvallah ama kaç senedir rezil durumda. Frankfurt yine orta seviye alman takımı.
Bize bakıyorum. Kadro taraftar aile ortamı herşey coğundan daha üst seviyede. Bu takımları eskiden tokatlar geçerdik. Şuan gözümüzde aşırı büyütüyoruz. Samsun panaya ezilmedi. Yada Bjk yi sürklase eden shakhtar ı pana eledi. Futbol isimlerle oynanmıyo. Rakibin robot değil insan. Yolunu bulursan neden olmasın. Realden süper kupayı alırkende biz üstün olan taraftık. Leeds i eleyince de Dortmund u sahaya gömende Galatasaraydı. Abartmamamız lazım bunları. Bizde güçlüyüz bizde iyiyiz. Yeterki inanalım.

Fikstür ne zaman belli olacak? Fikstür herhalde kuranın çekildiği haliyle kalmayacaktır? Yoksa ilk iki maçımız ManCity ve Liverpool olur. Öyle değildir herhalde?

Galatasaray'ın katıldığı Şampiyonlar Ligi grupları ve katıldığı ilk lig aşamasındaki rakipleri

Geri
Üst Alt