GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Kaç puan kaldırırız

• 0-6

• 7-12

• 13-18

• 19-24

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Engin kehale angutı aynen liverpool ve city çekip arsenal ve newcastle gibi sıkıntı yapacak takımları çekmedik çok haklısın.

City deplasmanı dışında kesin yenildik diyebileceğimiz maç yok. Diğer 3 deplesman maçı tam bizlik. İçerde herkesi yenebiliriz, Liverpoool belki.

Enseyi karartmaya gerek yok.

Kura gayet normal. Umarim maclarin siralamasi bu sekilde olmaz.

Orta saha transferi şimdi şart oğlu şart bu orta saha rotasyonu ile imkansız başarılı olmamız bu grupta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İçeride malum o hedef 2 maçta 6'yı cebe koyup, Frankfurt deplasmanında kazanmamız lazım. Öyle 9 yaptıktan sonra artık kalan 2-3 puanı içeride A.Madrid'den mi alırsın, Ajax deplasmanından mı alırsın, içeride Liverpool'a bir sürpriz mi yaparsın, yoksa Monaco deplasmanında mı bir şeyler yaparsın görücez... City deplasmanında sanmıyorum...

Bodo ve Unionu yenmeliyiz, Liverpoolla berabere kalırız, City’ye kaybederiz maalesef, Monako be Ajax beraberlik, Frankfurt mağlubiyet.

Deplasman maçlarından birisinde sürpriz de yapabiliriz. En az 9 puan alırız herhalde.

futbol bilmiyorlar malesef

kücük takımlar evde geldi iyi şans

liverpoool evde 3 puan kesin

citynin hocası boktan 3 puan alırız

ajax intikam 3 puan

monaco sadece transfermarkt takımı 3 puan yaz

Bu dediğin Okan Buruk kadronun hakkını verirse mümkün gibi. Ben Gs kadrosunun şu takımlardan Liverpool hariç hepsiyle çekişecek kalitede olduğunu düşünüyorum, evde olmanın etkisi ile Liverpooldan da puan alınır gibi

Abi neden bu kadar karamsarsınız? Real Barça PSG falan da çekebilirdik sonuçta orası şampiyonlar ligi mecbur bunlarla oynayacaksın. Young Boysvari takımları falan çeksek sevinecek miydiniz? Bizim son üç yıldaki takımın en büyük gerçeği büyük takımlara büyük oynamak.

Öncelikle olması gerekenler
Bodo, Union %100 6 puan
Monaco - Ajax - Frankurt minimum 4 veya 5 puan 6 ve üzeri gelirse bence yeter
A. Madrid de belirler.
Şu anki kadro ile City, Liverpool imkansız.

Geri
Üst Alt