galatasaray’ın seçimlerde hacıosmanoğlu’nu desteklemesi

Murat Hülagü

10 Numara!
Geldiğimiz acı noktada ne kadar berbat bir yönetim tarafından yönetildiğimizi yüzümüze vuran durum. Evet maalesef tek derdi floryayı bir hallik etmek olan bir yönetimimiz var.

Ft dışında her tff başganı bu durumla karşı karşıya kalır
İileri götürecek tek adam ft futbolumuzu ama siyaset başka amaçla kullanıyor
Ülkenin derdi futbol değil

destekledi olmadı, ilk istifaya davet eden de galatasaray yalnız.
Belki başkan değil ama yönetimde net olarak koç yanlısi birileri var tek hatip değil yani
Yoksa rahmetli cengiz bile bukadar tepkisiz kalmamıştı ama burada her olayda taraftar tepkisi olmadan hiç ses etmediler yabancı hakem.mevzusunda da taraftar ses çıkarmasa dünkü o saçma yazı bile paylasilmazdi

Belki başkan değil ama yönetimde net olarak koç yanlısi birileri var tek hatip değil yani
Yoksa rahmetli cengiz bile bukadar tepkisiz kalmamıştı ama burada her olayda taraftar tepkisi olmadan hiç ses etmediler yabancı hakem.mevzusunda da taraftar ses çıkarmasa dünkü o saçma yazı bile paylasilmazdi
iş bilmezlikten geliyor malesef bu. bunlarla mücadele edebilmek için kendini güncel meselelere, kurallara, işleyişe ayak uydurman lazım. günümüzden anlaması lazım yani kişinin. rahmetli cengiz çok iyi yapıyordu bu işi. bunlar 80 model kafa. yanındakilerde iş bilmez olunca neye ne zaman tepki gösterecekleri konusunda bi tuhaf davranıyorlar. oturmuyor takım elbise hala dursun özbek ve yönetimine.

bunların dilinden erden timur gibi genç adamlar anlar. taraftarlıktan gelen asıl insanlar bunlar.

servet yardimci denen fanatik fenerli secime gunler kala cekilince buyukeski ve haciosmanoglu kalmisti.

malum buyukeksi'ye demedigimiz kalmamisti o sebeple tek bir adaya destek vermek kaliyordu.

bu yuzden bu acilmis olan konu manupilatif bir baslik ve konu olarak yanlis hedefi gostermek oluyor.

bu kadar fenere uzak olan biri nasil oldu da bu kadar yakinlasti asil onu irdelemek lazim. zaten ilk olarak bizim istifaya cagirmamiz da durumu ozetliyor.

Bizimkiler herşeyde olduğu gibi yine ayakta uyudu. Hergün kapalı kapılar ardında gs ye tuzaklar kuruluyor, kirli planlar yapılıyor bizimkiler hiç birşeyi duymuyor.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk.
Ne yazık ki bu sadece TFF ile ilgili de bir konu değil. Ülkenin tüm kurumlarında liyakatsizlik akıyor. Biz tffyi görüyoruz ratingi yüksek olduğu için.

ekşi kadar kötü olmaz beklentisiydi zira herif hem feneri yalıyor hem de bizdenmiş gibi gösteriliyordu.

bu da feneri yalıyor ama bizden gibi gösterilmiyor en azından.

Millet burada hacı'ya en azından Fenerden nefret ediyor derken ben söylemiştim bu adam bize Büyükekşi'yi bile aratır diye.

Pardon adam demişim. Haysiyetsiz omurgasız satılık herif demem gerekiyordu.

servet yardimci denen fanatik fenerli secime gunler kala cekilince buyukeski ve haciosmanoglu kalmisti.

malum buyukeksi'ye demedigimiz kalmamisti o sebeple tek bir adaya destek vermek kaliyordu.

bu yuzden bu acilmis olan konu manupilatif bir baslik ve konu olarak yanlis hedefi gostermek oluyor.

bu kadar fenere uzak olan biri nasil oldu da bu kadar yakinlasti asil onu irdelemek lazim. zaten ilk olarak bizim istifaya cagirmamiz da durumu ozetliyor.
Yalnız Servet olsaydı hiç düşünemiyorum bile çok azılı fatih hoca dusmaniydi o herif
Bu Laz herife destek verileceği çok önceden belliydi alper yani demekki bazı sözler vermiş vaatler olmuş peki biz bunları neden canlı yayında ifşa etmedik
Bu herifin kuyruğunu sıkıştırmışlar bence o yüzden fenere yanliyor para konusumu bilmiyorum ama mecbur kalmış
Birde şu var trabzon potada olmaması çok kötü oldu eğer onlar ilk4te olsaydı bu herifi onlar harcayabilirdi bakanların yarısı ts li
Ama bu herifin net şekilde açığını bulmuş birileri

Maalesef kuru gürültüyüz gücümüz etkimiz 0

Geri
Üst Alt