galatasaray'ın son iki yılda 26 kafa golü yemesi

Arif Ulu

Baba Gündüz
İnanılmaz bir istatistik.
Resmen Galatasaray'ın laneti...

59a092152269a4207cb94f37.jpg

Muslera gibi yan toplarda yetersiz bir kaleci olması

abv juve

Bu takım yıllardır duran toplardan gol yiyor. Bazıları Muslera nefreti yüzünden her golü kendisine mâl ettiği için bunun da sebebi Muslera olur şimdi.

Oyun anlayışı, defans oyuncusu yada takım defansı falan filan ne önemi var. Muslera dir kesin hatta gönderin gitsin. Hey Allah'ım ya...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tam bir salaklık örneği salak kim bilmiyorum takım değişiyor hocalar değişiyor (bir kişi hariç) ama yediğimiz saçma kafa golleri değişmiyor

Az once musleranin konuyada yazdim. Kornerlerde kale icine bekleri koymak lazim. Bi de adam adama gecmemiz lazim. Adamlar bugun maicon ve donkun arasindan vurdu. En uzun iki adamimiz arasindan

Savunma yapmasını bilmiyoruz ki. Muslera burada en az hatalı kişidir.
Adama dank kafayı vuruyorsun hiç rahatsız etmeden bir çok golde.
Yapış rakibin formasına.. Dengesini boz arkadaş. Kafayı vursa bile dengesiz vurur o vakit.

Son düzenleme:
Sadece kafa golleriyle yenılen goller bu sanırım kalecı hatası ıle yenılen golleride hesaba katarsak kac gol olur

Zirt pirt duran toplarda gol yememizin sebeplerden birisi Musleradir

Bu konuda sadece kendisi hatali degil, ama herkesi suçlayip onu es geçmekle milleti kandirmayalim por favor

Kendisi inisiyatif almasi lazim, mesela kornerlerde direge adam koyabilir.

Sirf Muslera ya baglayan net art niyetlidir. Zaten kimin ne oldugunu cok iyi biliyor herkes bu forumda.

Rakipler ceza sahamizda elini kolunu sallaya sallaya rahat rahat kafa vuruyorlar. Direklere adam koymamasini ben de yillardir anlamiyorum, kimse uyarmiyor mu bunu. Hocalar el atmali bu duruma.

Son düzenleme:
Bu genetik bir sorunumuz ama Muslera'nın direklere adam koymaması da son zamanlarda bu durumu daha da arttırdı.

Kafam girsin der gibi baslik!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gayet normal değil mi 3 senedir kornerlerde kale çizgisindeki direklere bek oyuncusu koymuyoruz.

Muslera Konusu açıldı maden...

Muslera sevdiğimiz kaliteli bir Kaleci, lakin şimdiye kadar form ve sempati gereği pek eliştiri almadı. Fiyat/Performans olarak kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.

Kendisine gelmeli...yoksa sportif bir karar ile gider.

Karabük falan bile bu kadar yememiştir. Ah muslera ah.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt