Galatasaray’ın Umudu CAS

Bens eneye sadece ligde dolu dolu gden bi takım olsun fazla dağılmasın yeter dyorum..Zaten inanmıyorum da 2012 deki gbi güzel bi yapılanma yapabileceğimize ama umudumuz o yönde..Uefanın verdiği cezayı bu toparlanma sürecinde çekelim ki adam gbi kadromuzla şampiyon olup gidememek olmasın.. Kaliteli oyuncuları ceza için kaçırmayalım..Bu boktan senede çekip kurtıulalım cezayı..Adam gbi takımla uefada olur cl de olur

Ha mesajın sonunu görmemişim:)..Gelir anlamında kıçıkırık..Geliri yok yorucu sonuna kadar gitmekse zor..Dye dediydim:)..Ama bizim asıl başarımız Süper kupa..Cl şampiyonunu yenmek gerekiyo biçok cl şampiyonunun bile belki yoktur:)

Maç başı ücreti kaldırılsa maddi olarak katkı bile sağlar yük olmasını bırak.Maç başı ücret vermek düpedüz mallık başka bir şey değil.Hem Galatasaray bir şirket olduğu kadar bir spor kulübü de,spor kulübünün amacı kupalar kazanmaktır

Onu kaldırıncada sakatlıktan oynayacak oyuncu kalmıyo..Öyle veya böyle dürüst emeğinin karşılığını veren adamlar olmalı takımda

ceza 2 yil'a cikar, bence gitmesinler

sonucta hakli isen gidersin, fakat burda yapacagin odemeler kazanma ihtimali ve genelde Galatasarayimizin bu durumda en iyi yol hangisi ise o yoldan gidilmesi gerekir.

Bu soyledigim tabiki mantik anlaminda. Baskani yalan soyliyen, kulup icinde gorevlilerin kendi ceplerini doldurma niyetinde olan bir durumda bir dogru bugune kadar yapilan tum yanlislari asla af ettirmez! Sayin Dursun ozbek finansal konuda iyi isler yapabilecegine inaniyorum ama futbol ve sportif basari konusunda issiz komsum Turkce bilmesede bu yonetim ve baskana 10 ceker.

Geri
Üst Alt