Galatasaray'ın Vitor Hugo Planı!

Emre Arslan

Cezalı
dabdf8f8af2d47f38e6674cad67b0b6e.jpg

Galatasaray Yönetimi, Vitor Hugo'yu transfer etmek için alternatif yollar arıyor. Kulübün ilk planı, 7.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini ödemek için sponsor desteği bulmak.

NTV Spor Özel - Galatasaray, Vitor Hugo transferini sponsor katkısı ile gerçekleştirmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, Palmeiras kulübünün 7.5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi üzerine durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Dursun Özbek, bazı firmalar ile yapacağı görüşmeler sonucunda bir karar verecek.

Hedef, bonservis bedelinin bir kısmının sponsor firma tarafından ödenmesi. Palmerias'ta şampiyonluk yaşayan Vitor Hugo'nun bonservisinin 3 ayrı yerde olması da transfer için önemli bir sorun.

Brezilya ekibinin yanısıra, özel bir fon da Hugo'nun haklarının bir kısmına sahip. Yönetim sponsor desteğini sağlayıp bir an önce bonservis sorununu aşmaya çalışırken, Hugo ile Avrupa'daki diğer bazı kulüplerin de ciddi şekilde ilgilendiği belirtiliyor.

NTV Spor

Galatasaray'ın Vitor Hugo Planı!

Yok yav bizim yönetim hayatta akıl edemez bunu

biz daha formaya sponsor bulamıyoruz doğru dürüst,sponsorla adam mı alacağız,geçiniz olmaz bu iş..

Sponsor ile en son Zlatan'ı alıyordu dursun.Ama yaptığı sponsorluk anlaşması hamitin fesih parasını bile karsilayamayacak kadar komikti

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var mi acaba yönetimde plan yapacak kafa?

Ne zaman "sponsor desteğiyle alınacak" diye bir haber çıksa o haber kolpa çıkıyor. Daha 26 yaşında. Şu adamı alsak 6-7 yıl stoper eksikliği çekmeyiz. 7 milyon Euro çıkarıp verilebilecek bir adam. 500 bin 1 milyon derdine düşüp çingene pazarlığı yaparak elinden kaçırırsan bu sefer yerine alacağın çöplerin maliyeti toplamda daha fazla oluyor zaten. İyisinden al bir tane al. Yanına da daha düşük maliyetli Lombaerts ya da Khacheridi'yi aldın mı ne hava topu zaafiyetin kalır ne stoper eksikliğin. Chedjou Semih'ten sonra Pique - Ramos izliyormuşuz gibi gelir gözümüze valla.

Son düzenleme:
V.Hugo-Khacheridi stoper sorununu çözer,en azından 3-4 sene rahatlarız
Khacheridi sözleşmesi bitiyor çokta maliyetli ollmaz hem

Ama yok mutlaka Ahmet Çalık kazığını sokmaları lazım komisyon orda çünkü

Nevzat göre 1 hafta içinde açıklanacak transfer.

H.O.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Nevzat göre 1 hafta içinde açıklanacak transfer.

H.O.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
Devre arasında da anlaşıldı gibisinden konuştu sonra olmadı bu transfer

Resmi açıklamayı görmeden inanmayın sonra üzülüyor insanlar

Bu yönetim varken ben beklentiyi sıfıra indirdim rahatım :)

Valla ne diyelim inşallah doğrudur bu haber yine uydurmuyordur bizim yönetim ...

Geri
Üst Alt