GSC Haber Galatasaray'ın Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat

Az once A sporda Adnan Ozturk konustu beyler.Mayistaki kongrede baskan adayiyim diyor.Muthis zeka ve karizma var bu adamda.Ama Ali Durust ve Abdurrahim Albayrak kistesinde olmazsa basari kazanmasi zor

Sonu Sabri reyis gibi olacak etme bulma dünyası. Onu da ilk kutlayan Sabri olmuştu ilk yollanan da o olmuştu akasından :)

53bf90f4f5345b103cfd9cf9.jpg

Adnan bey simdi niye aday olmamis da Mayis'da olacak?

Duygun başkan GALATASARAY Şampiyon!!

Arkadaşlar kimse demez hele ki bugün maç varken. Adam daha yeni seçilmiş ertesi gün maçı var hocayı yollayacam demez bunu derse o maçın sorumlusu kendisi olur. Ama Başakşehir veya en uzak ihtimal Dortmund maçı sonrası beklenebilir

duygn yarsuvat da toptan anlamaz ama en azından işi futbolu bilenlere bırakır buda iyidir. albayraak v dürüst ne derse onu yapacaktır. unal aysalda ilk başta futbolu bilenlere bırakınca takım iyi gidiyordu son döneminde herkesi kovup bu işten bende anlarım sanınca sıctı batırdı.

duygn yarsuvat da toptan anlamaz ama en azından işi futbolu bilenlere bırakır buda iyidir. albayraak v dürüst ne derse onu yapacaktır. unal aysalda ilk başta futbolu bilenlere bırakınca takım iyi gidiyordu son döneminde herkesi kovup bu işten bende anlarım sanınca sıctı batırdı.

Adamın düşüncesi belli kişilere bağlı kalınmasın kim gelirse gelsin uyumlu ve başarılı olsundu. Tutmadı tabi.

Arkadaşlar kimse demez hele ki bugün maç varken. Adam daha yeni seçilmiş ertesi gün maçı var hocayı yollayacam demez bunu derse o maçın sorumlusu kendisi olur. Ama Başakşehir veya en uzak ihtimal Dortmund maçı sonrası beklenebilir

Aman diyeyim!! Giderayak tarihimize silinmeyecek bir leke bırakır bu adam. Dortmund'un hayvani kanatlarına karşı Tarık ve Telles yalnız. Orta alanda 3 tane kağnı.

Adnan bey simdi niye aday olmamis da Mayis'da olacak?

onun konusu mevcut, 10 günde ekip kuramam ayrıca ben iş adamıyım planlarım var bir anda hadi başkan olalım bir yükün altına girelim olmaz dedi. Haklı adam, bu seçimlerde dedelerin savaşması normal.

Mayıs ayında gençleri pistte göreceğiz mi bakalım.

Mayıs ayında başkan hariç bugünkü yönetimin büyük kısmı ile yeni başkan devam edecektir kanımca ,
benim tahminim Cemal Özgörkey !

Abddulrahim albayrak ve Ali Dürüst cok küçümseniyor ama bu ikili iyi işler çıkaracaktır. Kurumsallaşma vaadi başkanların kullandığı oyuncağa dönüştü iyice ve hep kötü sonuçlandı ve kurumsallaşma adı altında amatör işler yapıldı.

hayirli olsun.

duygun yarsuvatin kazanmasi iyi oldu fakat neredeyse bir aydir aziz yildirimi yalayan yorumlar yapan ve her roportajda kanka olduklarini soyleyen alp yalmanin nerdeyse oylarin yarisini almasi dusundurucu.

bu beni gercekten rahatsiz etti.

Zaten 2 seçenek vardi, 2 kişiden en yararli olabilecek kişi seçildi. Ben Abdürrahim albayrak ve ali dürüst un gelmesine çok sevindim.futbol takimindaki kaosa son vereceklerdir. Selçuk ve Burak tada pozitif yönde değişim olacagini düşünüyorum. Hayirli olsun kulube . tek soru işareti 7 ay görev yapacak olmasi.

Geri
Üst Alt