- 16 Haziran 2010
- 208.741
- 162.430
- 6.838
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunu güncelledi!
Eklenen 3 oyuncu:
Yáser Asprilla
Noa Lang
Sacha Boey
Eklenen 3 oyuncu:
Yáser Asprilla
Noa Lang
Sacha Boey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna gülerler.Asprilla, Lang‘dan iyi topcu
Değil gibiAsprilla, Lang‘dan iyi topcu
Onları yazmak gerekmiyor.Daghan, Ada falan niye yok? Cocuklari kullanip bir koseye attilar.
adam hem c.brugge de hem psv banko 11di, CL maçlarında oynuyordu, psvde geçen sene çift haneli hem gol hem asisti var diye hatırlıyorum, gelecek vaadeden yeni yetme muamelesi yapılmaması lazım doğru, olmuş oyuncu olarak geldi Lang, kaç maçını izlemiştim brugge ve psv deLang'ı küçümsemeyelim bence. Hollanda MT oyuncusu, CL'de vitrin de yapmış birisi. Nisan gibi bonservisi nasıl alacağız diye düşünürüz, az sakin olalım.
Ben Brugge'a ilk gittiği dönemden bu yana takip ederim, Belçika'da süperstardı, PSV'de tavanını gördü Napoli yaptı, şimdi biz aslında onun için de fırsatız şimdi kendini başarısız Napoli macerasından sonra daha da göstermek isteyecektir.adam hem c.brugge de hem psv banko 11di, CL maçlarında oynuyordu, psvde geçen sene çift haneli hem gol hem asisti var diye hatırlıyorum, gelecek vaadeden yeni yetme muamelesi yapılmaması lazım doğru, olmuş oyuncu olarak geldi Lang, kaç maçını izlemiştim brugge ve psv de
Heee altyapi olduklari icin de mi?Onları yazmak gerekmiyor.
Bu son liste verilişiSon 16 yada çeyrekte yeni kadro veriliyor mu yoksa buradan devam mı
Her hafta güncelleyebiliyoruzSon 16 yada çeyrekte yeni kadro veriliyor mu yoksa buradan devam mı