Galatasaray'ın Yeni Forvet Adayları!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
[attachment=12839:upload_2014-8-26_22-49-38.png]

Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye penaltılarda 3-2 yenilerek Süper Kupa'yı kaybeden Galatasaray'da forvet arayışları sürüyor.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-26_22-49-38.webp
    upload_2014-8-26_22-49-38.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 316
asomah gyan 40 yaşında değilse gelsin

Slimani gelsirse sevinirim Dünya Kupasinda cok begendim

Ben Yedder Paloschi tanimiyorum. Biz GALATASARAY a mi yoksa Sanica Boru Elazig a mi adam bakiyoruz??

Galatasaray yönetiminin forvet arayışında herhangi bir sonuca ulaşamaması halinde, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Almeida ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sırf sövmek için kombine alırım!!!!!

Elkeson'u bir ara takip ediyordum Brezilya gol kralı idi sonra Çin takımına gitti hatta geçen sene Trabzonlada ismi geçti yaşı fazla yok isimler arasında forvet denilecek tek adam o bence. Bu kadar zorlamayada gerek yok yine söylücem belki içimizde patlar ama Anzide iken çok iyidi değeride baya düşmüşken Lacina Traore satın alma opsiyonlu kiralanabilir derim.

Kaynak gsc :D

Şaka maka haberleriniz doğruysa helal olsun . Ama biraz sallamış gibisiniz . O listeden bir Slimani bir de Gyan var gerisini at çöpe . Bu ikisinden birini alalım halay çekerim evde :)

1. Negredo

2. Soldado

3. Pato

Slimanimisch Pallosimisch... biz düşme hatdında bi anadolu takimmıyız ?!

Bunların içinde en mantıklısı Gyan'dır. Geri kalanı göle maya çalmak gibi olur.

fazla fm oynamasinlar

bunlar ne böyle

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Slimani yi fazla begenmiyorum ama digerleri ii olur.

Leandro Damiao veya Asamoah Gyan olursa iyi olur. Diğer isimleri fazla tanımıyorum.

Geri
Üst Alt