Galatasaray'ın Yeni Forveti Bony

nerde haber gorebilirmiyiz acaba

haberi bulamadim

muısapooppppppppppppppppppppppppppppp

Futbolarenanın sallamasına geldik bende ilk onlardan gördüm

Dunku haberi yeni haber gibi gostermis bizim medyamiz, konulari birlestirdim.

Sakat değil yeni döndü sahalara , evet soru işareti ama bu kumara değer mi tamamen vereceğimiz paraya bağlı derim
2 lira alır yarı döneme, açıkçası yansıttıklarıyla geçen transfer dönemi arasında dağlar kadar fark var.Farklı Galatasaray izleticez dedi,Terim devre arasını bekleyin dedi; bekledik takımın zayıf noktalarına takviye yapılacağına as kadrodan oyuncular gitti.Neidüğü belirsiz abazan bir stoper aldık.

Forvette dönem başlamadan alan bizdeydi sözde; nevzatın yazdıkları doğru çıktı, sonra oyuncu bulamadılar sığır gibi düştüler menajer kucağına ,ne oynayacağı belirsiz bonynin menajeri de kol geçirir bunlara elbette.Transfer basıp toplantısı ayarlayıp gerdire gerdire fotoğraf çektirirler artık fatih hozamın isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diye.

Herif 10 ay top oynamamış çapraz bağ yüzünden bizden yıllık 3-3.5 para ister hiç gerek yok bence ..

Galatasaray, Wilfried Bony ile anlaşma sağladı. Swansea oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor.

DxL_y5mXgAA4XS0.jpg

(BBC)
Ohaaa yeni gördüm lan

BBC güvenirliği yüksek bir kaynak dır.

H.o.

Kim geliyorsa gelsin artık, taraftar zıvanadan çıkmak üzere ve bu hiç hayra alamet değildir.

Geri
Üst Alt