Galatasaray'ın Yeni Gözdesi Vitor Hugo!

Videodalarını izledim ve beğendim. Stili bire bir adamım fonteye benziyor. Topa ve adama girişleri falan.

Verilen fiyata göre tanıdığımız biri daha doğrusu göz önünde olan biri alınsın isterdim. Videolarda gayet iyi bir stoper, hava toplarında takımı rahatlatacaktır ama tek başına yeterli olmaz.

Bunu almazlar cünkü takima katki saglar ve cepleri dolmaz.

Ahmeti alirlar cünkü takima katki saglamaz ve cepleri dolar.

Video da baya iyi gozukuyor, atletik birsey bi de .

yerli çöplere para vermesinlerde isterse gidip grönlanddan adam getirsinler yine laf etmem

Videoya bakılırsa tam aradığımız stoper gibi duruyor

Muhtemelen scout ekibi önermiştir

tam sevdiğim stoper tipi , defansta oyunu takip edip yapacağı hamleyi hesaplayıp müdahale ediyor rakibi beklemiyor.

yanındaki elemanın çok uyumlu olması lazım.

Videolardan anladığım kadarıyla stoperin lideri değil buda daha çok hamleli bi stoper

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videodan anladıgım kadarıyla çevik ve hamleli, fizik olarak stoper özelliği tasıyor sıkıntı yok , en önemlisi bence oyunun cok içerisinde hamlesini pozisyon gereği değil süzerek 'pozisyon' baslamadan yapıyor , Brezilya gibi herkesin BY BİLEK oldugu bir ligde bu özelliğiyle öne cıkıyorsa bizim KAZMAların oldugu bir ligde kimseye nefes aldırmaz.

Tek hamleli stoper. Acik veren takimda neler yapabilir merak konusu olur. Adam orda sampiyonluk yasamis ve takiminin banko isimlerinden, bize gelip cöp ilan edilmesi sürpriz olmaz.

En büyük artısı kafa toplarına hakim baya.En azından rakip takım korner kullanırken biraz olsun rahat izleriz maçı.Ulan her korneri sanki penaltı olmuş gibi izliyorum.Ama yanındada vida yı almak lazım.Herif Ahmet Çalıkla filan sudan çıkmış balığa döner burada.

Bu herif tam bizlik stoper gibi duruyor videolarına bakınca. sert, hava hakimiyeti yüksek, atletik, konsantre, kolay çalım yemeyen, oldukça istikrarlı bir sol stoper gibi görünüyor. Lugano'nun daha çeviği gibi. Ama tabi videolardan ziyade 90 dakikalık maçlarını izlemek lazım. gelirse Ahmet Çalık bile yanında sırıtmaz gibi bir izlenim oluşturdu bende.

Son düzenleme:
Kendisi, Menajeri ve kivresi türk değilse gelebilir.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt