Galatasaray'ın Yeni Hedefi: Harold Preciado

Emre Arslan

Cezalı
14296_venerato-il-pescara-chiama-il-napoli-si-punta-harold-preciado.jpg

Galatasaray'ın forvet transfer için yeni belirlediği ismin Kolombiya'nın genç yeteneği Harold Preciado olduğu belirtildi. Kolombiya'daki performansıyla dikkatleri çeken Harold Preciado'nun transferi konusunda Galatasaray'ın rakibi Malaga.

Kolombiya ve İspanya basınında çıkan haberlerde; 22 yaşındaki Harold Preciado için kulübü Deportivo Cali'ye hem Galatasaray, hem de Malaga'dan teklif gitti. Geçen sezon Serie A kulübü Pescara'nın almak için çaba gösterdiği ancak alamadığı Preciado için Galatasaray ve Malaga'nın çok daha ciddi olduğu ve daha büyük teklifler verdiğini altı çizildi.

GALATASARAY, BÜYÜK HEDEFLERİYLE AĞIR BASIYOR

Genç yıldız Harold Preciado'nun da artık Avrupa'ya gitmek istediği ve büyük hedefleri olan ve daha büyük maddi imkanlar sunan Galatasaray'ın bu açıdan, Malaga'nın ise La Liga'da mücadele ediyor olmasından ötürü avantajlı olduğu kaydedildi.

Harold Preciado'yu sezon boyunca pekçok kulübün gözlemlediği ve performansından etkilendikleri ifade edildi. Santrafor, forvet arkası ve sol kanat olarak oynayan 1.82 boyundajki Harold Preciado, bu sezon Kolombiya 1. Ligi'nde oynadığı 23 maçta 15 gol atıp 2 asist yaptı.

Kaynak ne
Gelsin

*taptap*

Konate ile birlikte buyursun gelsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fm17 de ucuza geliyor parasını çıkartıyor.

İyi topçu ha Fm'ciler iyi tanır kendisini
Harold Preciado - TrScouts

Şöylede bir yazı buldum hakkında baya övüyorlar

Şu yaşta kolombia milli takımında forma giyebilen bir forvet'in bizim lig koşullarında kötü olma şansı yok

Videoda iyi oyuncuya benziyor

Gelsin

harold ise yarar

:red:

benim icin kolombiyali olmasi yeter daha kolombiyadan kötü forvet görmedim.

Bu ve yeni Neymar olarak lanse edilen Neilton baya kaliteli topçuya benziyor. Denemekten bi zarar gelmez. Keşke ikisini de transfer edebilseler. İkisinden biri tutsa en az 15 milyona okutabiliriz. O potansiyeli gördüm bu ikisinde.

İhtimal yok, alıp alacakları ismi olan ama yatışa gelen, iyi para kazanan, egosu yüksek, elmizde patlayacak 30+ adam alırlar. Bunu alabilecek kalibrede yönetici yok.

Videoya gore yorum yapacak olursam, gelsin derim :hat:

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Bu yönetimin çapi değil bu transfer. Sir Levent Nazifoğlu müzmin sakat sever

yalnız adamın ismi müthiş ya. Sırf ismini söylemek için gelsin. Harıld Prekiado.

Geri
Üst Alt