Üye Görüşü Galatasaray’ın Yeni Mertens’i: "Gündoğan mı?"

Ilkay Mertensin yerini doldurabilir mi?

• Doldurur

Oy: 23 35,4%
  • Daha iyi olur

Oy: 30 46,2%
  • Dolduramaz

Oy: 12 18,5%

• Kullanılan toplam oy
    65
Yahu neden sürekli birileri ile birileri kıyaslanıyor. Mertenste İlkay da şahsına münhasır oyuncular. İlkay sayesinde top istasyonu 1 se 4e çıkacak. Adamın olayı oynatmak. Mertens kadar koşturmasını beklemiyorum ama etrafındaki sane yunus sara Torreirayı daha iyi oynatarak kaleye gönderecek adam kendisidir

bizim şişir şişire alternatif olacak olan oyunun en temel parçası olur.. mertensden daha etkili olur.. ki mertens de özellikle ilk dönemlerinde muhteşem etki yaptı.. ön tarafta her zaman en büyük problem tercihlerdir.. bu işi çözecek adam..

ayni tipte oyuncular degil mertensden fazla is yapmaz bence

ilkay karakter olarak bir mertens kadar var mi tartisilir ama kalite olarak mertens´ten büyük oyuncu oldugu kesin

Mertens canımız ciğerimiz. Pozisyon olarak tam uyuşmasalar ve skor katkısı olarak Mertens önde olsa da İlkay oyunun farklı yönleriyle seviye atlatacak bir isim.

Ben İlkay'ın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle pas oyunumuz daha da iyileşecek. Ama ben Torreria ile değil de Sara ile oynaması taraftarıyım. Çünkü bu sayede daha çok ceza sahasına koşu yapabilecek.

---- Lemina --

--- Sara --- İlkay---

İlkay, Mertens'den daha kariyerli. Mertens üstadı çok severim ama İlkay daha üst çıtada.

Mertens'ten farklı bir rolde, etkisel anlamda dolduracağını düşünüyorum. Bence Mertens'in oynadığı bölgeden geride de rol alacağı için, oyunun daha büyük bir kısmına etkisi olacak. Hemen adapte olsa da izlesek.

Mertens'ten farklı bir rolde, etkisel anlamda dolduracağını düşünüyorum. Bence Mertens'in oynadığı bölgeden geride de rol alacağı için, oyunun daha büyük bir kısmına etkisi olacak. Hemen adapte olsa da izlesek.
Teşekkürler talha bey

okan buruk mertens gibi ilkay'dan pres beklemez umarım.

Doldurur demişim

Kendime 2 tokat atıp nöbete gideyim

Kerem Demirbay'ın yarısı kadar katkı vermesi, üzücü

Mertensin yerini mertens de dolduramadı geçen sene ki lemina geldi, sara 10 numaraya geçip mertens yedeğe çekildi yoksa şampiyonluk gidiyordu göz göre göre

Geri
Üst Alt