GSC Haber Galatasaray'ın Yeni Transferi Carlos Cuesta, İstanbul'a Geldi

1738786828324.webp

Gökhan Dinç: "Davinson Sanchez, Cuesta için Galatasaraylı yöneticilere 'Benim 3 yaş gencim, düşünmeden alın.' dedi.

(Spor Gecesi Digital)

Neden bu tarihte geliyor ona ayrı tilt oluyorum. Sanki Pavlovic geldi bu tarihi bekledik.

gel koçum gel, bizim taraftar da sanıyor ki devre arasında galatasaray teklif yapsa da oyuncumuzu bıraksak diye bekliyor kulüpler. nelson gitmek istedi, 2 yıldır gitmek istiyor adam. nereye tutuyorsun? sözleşme uzatıp para kazandırma ihtimaline dua edin siz nelsonun. bulmuşsun genç fizikli stoper, davinson da illa ki referans olmuştur. alıcaksın tabi ki. neyin şikayetindesiniz?

aralık ayında fenere önerilmiş

önemli olan boyu değil işlevidir arkadaşlar kaynak: sağlam

Tam Okan Buruk transferi, sağ bek oynatsan orta yapmaz , stoper oynatsan yan toplardan leblebi gibi gol yersin, ön libero oynatsan Berkan’ın özellikleri bile daha iyi, aldıktan sonra sözleşme bitsin şu kadar milyon euro kazandık diye seviniriz

Alıntı

@Samet Nalbant

3lüden sonra oyundaki poşetlik devam edince hele de puan kaybı olursa bu sefer 4lüye dönecek ve üçlü için aldırdığı bu eleman galiba boşa düşecek

Böyle de dünyaca ünlü taktik dehası bir tdye sahibiz

Yedege gelip surat yapmayacaksa gelsin.

Bu arada son donemde en begenilmeyen transferlerimizden biri de Davinson'du. Cuesta da oyle olur umarim gelirse.

Bek mi bu? İyi mi bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıp elde patlayacak yeni transfer bu olacak sanırım.. Skriniar peşinde koşup nasıl buna gidilebiliyor/düşülebiliyor o da ayrı mevzu. Tarzlar, farklar, tipler vs. çok acayip. Kime neye nereye gönderebilirsin? Potansiyelini bulsa erkenden kapıyorlar, orada bırakmazlardı. Alırken kazanacaksın. Genk için piyango.

Kamp yemiş Cuesta.

Hadi buna da ballandıra ballandıra bir yorum patlat yigitrivero

Bu adam bazi kaynaklarda 1.82 boy gosterirken, bazılarında 1.79 yaziyor.

Biraz maclarina baktim, aradigimiz iki ozellik bu herifte var birincisi cabuk, ikincisi guclu bi stoper. Bunlar bize lazim ozellikler bence

Hava toplarini bilemem.

Yedek kulubesinde Metehan var. Cocuk inanılmaz dalgın mac icerisinde. Burun kiviracak durumda degiliz

Gelirse daha net gozlemleme sansimiz olur.

Geri
Üst Alt